Προπονητής χαστούκισε τους έφηβους παίκτες του για να τους χωρίσει!

Δείτε το βίντεο - Σάλος στα social media

Προπονητής Χαστούκισε Τους Έφηβους Παίκτες Του!

Σάλο έχει προκαλέσει στην Αλγερία ένα βίντεο που δείχνει τον προπονητή της Κ20, Γιασίν Μανά, να υιοθετεί βίαιες μεθόδους για να διαλύσει έναν καυγά που ξέσπασε ανάμεσα στους παίκτες του και τους αντιπάλους τους.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα Κ20 Αλγερίας-Τυνησίας, οι παίκτες των δύο ομάδων ενεπλάκησαν σε έναν έντονο διαπληκτισμό, με τους αναπληρωματικούς να συμμετέχουν ενεργά στην όξυνση της κατάστασης. Στο σημείο έσπευσε ο προπονητής της Αλγερίας, ο οποίος αντί να κατευνάσει τα πνεύματα, προχώρησε σε σκληρές σωματικές παρεμβάσεις.

Συγκεκριμένα, το βίντεο δείχνει τον Μανά να σπρώχνει με δύναμη παίκτες, να τους χτυπάει με χαστούκια και να τους αρπάζει από τα ρούχα. Η βίαιη συμπεριφορά του προκάλεσε σοκ στους παρευρισκόμενους, ενώ πυροδότησε σφοδρή κριτική στα ΜΜΕ και στα social media.

Πολλοί χαρακτηρίζουν απαράδεκτη και ανεπίτρεπτη την ενέργεια του προπονητή, τονίζοντας ότι η βία δεν αποτελεί λύση σε καμία περίπτωση, πόσο μάλλον σε έναν αθλητικό αγώνα. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει γίνει viral, με πολλούς χρήστες του Twitter να ζητούν την τιμωρία του προπονητή από την Αλγερινή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αλγερίας.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top