Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η στιγμή που σκάει η κροτίδα κοντά στον Χουάνκαρ

Στάθηκε αφορμή για να διακοπεί ο αγώνας

Βίντεο από τη στιγμή που κροτίδα έσκασε στο γήπεδο Καραϊσκάκη κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακού Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το γήπεδο το Τριφύλλι και να διακοπεί ο αγώνας κάνει τον γύρο στα social media.  

Ολυμπιακός – ΠΑΟ:  Στον αέρα το ντέρμπι - Κροτίδα σε Χουάνκαρ και διακοπή

Στο βίντεο φαίνεται η κροτίδα να σκάει κοντά στους παίκτες του Παναθηναϊκού που έκαναν ζέσταμα. Κάποιοι από τους παίκτες έπιασαν τα αυτιά τους, ενώ ο Χουάνκαρ έπεσε στο χορτάρι, σε αντίθεση με τον Σπόραρ που βρισκόταν πιο κοντά στο σημείο, όπου έσκασε η κροτίδα. 

 

@_red_warrior Η πράσινη προπαγάνδα καλά κρατεί. Η κροτίδα σκάει 5 μέτρα τουλάχιστον από τον Χουανκαρ και πιο κοντά στην κερκίδα αλλά ευαίσθητος ήταν μόνο ένας παίκτης του Παναθηναϊκού που ήταν και πιο μακριά από το σημείο. #ολυμπιακος #ολυπαο @Olympiacos FC ##olypao #olympiacosfc ♬ πρωτότυπος ήχος - _red_warrior_

 

Ο Χουάνκαρ τοποθετήθηκε στο φορείο και το παιχνίδι διακόπηκε στο 53' αφού μαζί του έφυγε για τα αποδυτήρια και η υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟ. 

Όταν εξετάστηκε από τον γιατρό του ο παίκτης του Παναθηναϊκού είπε ότι είχε ζαλάδες και θέμα με τα αυτιά, αλλά ο γιατρός που τον εξέτασε διαπίστωσε αρχικά ότι η κροτίδα δεν τον πέτυχε ενώ η κλινική του εικόνα ήταν καλή μετά τα τεστ που έγιναν. 

Παρ’ όλ’ αυτά ο παίκτης επέμενε πως δεν ήταν καλά. 

Ο διαιτητής άκουσε τον γιατρό και ζήτησε από τις ομάδες να βγουν στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός δεν το δέχτηκε και ζήτησε νέες εξετάσεις, οι οποίες δεν μπορούσαν να γίνουν στο γήπεδο αφού δεν υπάρχουν τα κατάλληλα μηχανήματα. Έτσι διακομίστηκε σε νοσοκομείο μετά από επιμονή των πρασίνων.  

Τελικά γύρω στις 23:00 ανακοινώθηκε η απόφαση του Ιταλού διαιτητή, Φάμπιο Μαρέσκα, για οριστική διακοπή του αγώνα, η τύχη του οποίου θα κριθεί στα δικαστήρια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top