Ολυμπιακός – ΠΑΟ:  Στον αέρα το ντέρμπι - Κροτίδα σε Χουάνκαρ και διακοπή!

Στις δικαστικές αίθουσες θα κριθεί η τύχη του αγώνα      

Άδοξο τέλος ενδέχεται να έχει το ντέρμπι ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός, το οποίο φαίνεται ότι θα κριθεί τελικά στα πειθαρχικά όργανα της Super League και στην αθλητική δικαιοσύνη, μετά από κροτίδα που έριξαν ανεγκέφαλοι στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ Χουάνκαρ!

Super League: Στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟ στρέφεται το ενδιαφέρον

Η στιγμή που ο Χουάνκαρ έχει πέσει στο έδαφος μετά τη κροτίδα που δέχθηκε και του προσφέρονται οι πρώτες βοήθειες

Η στιγμή που ο Χουάνκαρ έχει πέσει στο έδαφος μετά τη κροτίδα που δέχθηκε και του προσφέρονται οι πρώτες βοήθειες 

Την ώρα εκείνη το σκορ βρισκόταν στο 1-1, με τον Παναθηναϊκό να προηγείται στο 28’ με τον Βαγιαννίδη και τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει στο 48’ με τον Καμαρά.   

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για την ώρα από τα αποδυτήρια του Γ. Καραϊσκάκης, ο Χουάνκαρ υποστήριξε ότι ζαλίζεται και δεν ακούει, λόγω της κροτίδας που δέχθηκε. 

Παρότι αρχικά έγινε γνωστό ότι ο Χουάνκαρ μεταφέρεται σε νοσοκομείο  για να  υποβληθεί σε ιατρική εξέταση, ο γιατρός του αγώνα, όπως τονίζεται από την πλευρά του Παναθηναϊκού, άλλαξε την αρχική του γνωμάτευση που ανέφερε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και πλέον αναφέρει ότι ο Χουάνκαρ είναι καλύτερα.

Όπως επισημαίνει επίσης η πλευρά των «πράσινων», ο Παναθηναϊκός ζητάει εγγράφως τη γνωμάτευση από τον γιατρό του αγώνα, ώστε να κινηθεί νομικά εναντίον του, ενώ ο Χουάνκαρ θα μεταφερθεί σε κάθε περίπτωση σε νοσοκομείο για να εξεταστεί. 

Σύμφωνα επίσης με τις τελευταίες πληροφορίες ο ΠΑΟ δεν πρόκειται να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο.  

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός υποστηρίζει ότι από τη στιγμή που ο γιατρός του αγώνα έκρινε ότι ο Χουάνκαρ μπορεί να αγωνιστεί, ο Παναθηναϊκός έπρεπα να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top