O Γιάννης Αντετοκούνμπο τραγούδησε μαζί με τον Αντώνη Ρέμο

«Κομμένα πια τα δανεικά»

Τις φωνητικές του ικανότητες έδειξε χθες το βράδυ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της φιλανθρωπικής εκδήλωσης του Charles Antetokounmpo Family Foundation στη Γλυφάδα. 

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αγόρασε υπερπολυτελές σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό

Ο Γιάννης, αφού συγκίνησε τους παρευρισκόμενους, μιλώντας για τα βιώματά του, στη συνέχεια δε δίστασε να πει κι ένα τραγούδι μαζί με τον Αντώνη Ρέμο. 

«Είναι προφανώς ένα πολύ ιδιαίτερο βράδυ. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να μη συγκινηθώ. Όταν έχω την οικογένειά μου μαζί μου και μιλάω για τη ζωή μας, πάντα συγκινούμαι. Δεν θέλω να σας ντροπιάσω. Είναι ένα ιδιαίτερο βράδυ, μακάρι ο πατέρας μου να ήταν απόψε μαζί μας για να δει τι έχουμε καταφέρει. Ποτέ, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα, δεν πίστευα ότι θα βρισκόμαστε σε έναν χώρο σαν αυτόν, με την οικογένειά μου, να μιλάμε, να εμπνέουμε, να δημιουργούμε ευκαιρίες για άλλους», είπε αρχικά ο Γιάννης έχοντας τα αδέλφια του στο πλάι του.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο πήγε σε ταβέρνα και έγινε χαμός

Πάντως ο super star των Μιλγουόκι Μπακς δεν άφησε τη συγκίνηση να τον καταβάλει και όταν ο Αντώνης Ρέμος ξεκίνησε να τραγουδά, ξεσήκωσε τον κόσμο με την ενέργειά του. Κάποια στιγμή πήρε μάλιστα το μικρόφωνο από τον τραγουδιστή και τραγούδησε το «Κομμένα πια τα δανεικά», παίρνοντας μεγάλο χειροκρότημα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top