«Είναι μηδενικά»: Με τους fans της Σακίρα τα έβαλε ο Πικέ!

Οι μπηχτές του για την πρώην σύντροφό του και η απάντηση της τραγουδίστριας

Μπορεί ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα να ήταν μαζί για έντεκα χρόνια και να έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ωστόσο, μόνο καλές δεν μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος τις σχέσεις τους.

Από τη μία η Σακίρα που έβγαλε ένα τραγούδι με υπονοούμενα κατά του πρώην πλέον συζύγου της και από την άλλη ο Πικέ που σε πρόσφατη συνέντευξή του χαρακτήρισε τους fans της κορυφαίας πραγουδίστριας «ανθρώπους χωρίς ζωή».

To τραγούδι που φέρεται να έβγαλε η Σακίρα για τον Πικέ

Η Σακίρα και ο Πικέ ήταν παντρεμένοι 11 χρόνια 

Η Σακίρα και ο Πικέ ήταν παντρεμένοι 11 χρόνια 

Μετά τον χωρισμό η Σακίρα ανακοίνωσε ότι φεύγει οριστικά από τη Βαρκελώνη

Ο Ζεράρ που πλέον έχει βρει τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της 24χρονης Κλάρα Κία Μάρτι, χαρακτήρισε «μηδενικά»  τους θαυμαστές της τραγουδίστριας, που, όπως είπε, του στέλνουν μηνύματα μίσους στα social media. 

Ο ποδοσφαιριστής μάλιστα άφησε να εννοηθεί πως οι fans της Σακίρα μπορεί να είναι παθιασμένοι επειδή εκείνη είναι Λατινοαμερικάνα!

«Είμαι πολύ απογοητευμένος με αυτό που είναι η κοινωνία. Η πρώην μου λοιπόν είναι Λατινοαμερικάνα... δεν ξέρετε τι μου λένε στα social media από τους θαυμαστές της. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ζωή»  έγραψε στο Instagram. 

Κώστας Αντετοκούνμπο: Δείτε την κούκλα Ελληνίδα σύντροφό του!

 

 

Σακίρα: Ξέσπασε σε κλάματα μέσα σε κατάστημα στη Νέα Υόρκη

H Σακίρα μόνο ασχολίαστη δεν άφησε τη δήλωση του πρώην συζύγου της απαντώντας πως είναι περήφανη για την καταγωγή της. 

 

 

 

Το ζευγάρι που ήταν μαζί για έντεκα ολόκληρα χρόνια, χώρισε όταν η Σακίρα ανακάλυψε πως ο Πικέ την απατά. Σχεδόν έναν χρόνο αργότερα, η τραγουδίστρια πήρε τα δύο παιδιά της και μετακόμισε μόνιμα από την Ισπανία στο Μαϊαμι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top