«Στη φυλακή για 10 χρόνια η γυναίκα του Σουμάχερ»

Ο E. Jordan μίλησε για το δράμα της Corinna Schumacher

Στα όσα δραματικά βιώνει την τελευταία δεκαετία η οικογένεια του Μίχαελ Σουμάχερ αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο E. Jordan, ο άνθρωπος που ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την τεράστια καριέρα του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, αφού ήταν εκείνος που του εξασφάλισε μια θέση στον θαυμαστό κόσμο της. 

Η αινιγματική δήλωση για την υγεία του Michael Schumacher

Σε δηλώσεις του στον βρετανικό Τύπο, ο πρώην ιδιοκτήτης της ομώνυμης ομάδας της Formula 1, στάθηκε στο δράμα που ζει η Corinna Schumacher, σύζυγος του Γερμανού σούπερ σταρ από τον Δεκέμβριο του 2013 έως σήμερα, παρομοιάζοντάς το με φυλακή. Ο θρύλος της Formula 1 μετά τις σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη όταν έπαθε το ατύχημα σε χιονοδρομικό κέντρο των Γαλλικών Άλπεων είναι σαν ζωντανός-νεκρός. 

«Αυτή είναι η πιο φρικτή κατάσταση για τον Mick και την Corinna. Έχουν περάσει σχεδόν δέκα χρόνια τώρα και η Corinna δεν μπορεί να πάει σε ένα πάρτι, για ένα μεσημεριανό γεύμα, είναι σαν φυλακισμένη γιατί όλοι θα ήθελαν να της μιλήσουν για τον Michael, κάτι που είναι σίγουρο ότι δεν το χρειάζεται», δήλωσε ο Jordan. 

Ο Βρετανός σχολίασε και την απόφαση της Corinna Schumacher να περιορίσει την επαφή του Michael με τον έξω κόσμο σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει την ιδιωτικότητά του, στερώντας και από τον ίδιο τη δυνατότητα να βλέπει τον Γερμανό.

Ο Michael Schumacher με τη σύζυγό του, Corinna - Φωτογραφία AP

Ο Michael Schumacher με τη σύζυγό του, Corinna - Φωτογραφία AP

«Έκανα μια προσπάθεια να δω τον Michael τις πρώτες μέρες και η Corinna αρνήθηκε, και δικαίως επειδή πάρα πολλοί άνθρωποι ήθελαν να τον δουν εκείνη την περίοδο».

«Ο Jean Todt είχε το προνόμιο να τον βλέπει λόγω του πόσο δεμένοι ήταν, κάτι που είναι απολύτως κατανοητό», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Δεν μπόρεσα να δω τον Michael και μου είπαν «Σε αγαπάμε Έντι και γνωριζόμαστε πολύ καιρό, αλλά χρειάζεται να προστατεύσουμε τον Michael», συμπλήρωσε ο Jordan που στο παρελθόν ήταν αντίθετος με την πρωτοβουλία της οικογένειας του Schumacher να απομονωθεί. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top