Η αινιγματική δήλωση για την υγεία του Michael Schumacher

«Όταν καλυτερεύσει θα μιλήσει»

Πέντε χρόνια μετά όλοι περιμένουν το θαύμα. Τον Michael Schumacher όρθιο, με την κόκκινη στολή του έτοιμο να πιλοτάρει ξανά.

Υπάρχει ελπίδα, φαίνεται να λέει με την αινιγματική δήλωσή του ο Βρετανός επιχειρηματίας και σήμα κατατεθέν της Φόρμουλα 1, Michael Schumacher σε νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Schumacher».

Στους κινηματογράφους η ζωή του Σουμάχερ

«Δεν είναι μαζί μας αυτή τη στιγμή. Αλλά όταν καλυτερεύσει, θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις», είπε ο επί χρόνια ισχυρός άνδρας της Φόρμουλα 1.

Corina Schumacher: «Ο Michael είναι μαχητής»!

Αισιόδοξη είναι και η σύζυγος του Schumacher, Corina, η οποία μιλά για πρώτη φορά δηλώνοντας: «Είναι μαχητής και δε θα τα παρατήσει. O πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, έχει ιατρική φροντίδα εικοσι-τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο από τη στιγμή που ξύπνησε από το κώμα πέντε μήνες μετά τον τραυματισμό του.

Συνεχιστής των σπουδαίων επιδόσεων του Michael Schumacher, δεν είναι άλλος από τον γιο του, ο οποίος ανυπομονεί για την ημέρα που ο πατέρας του θα τον καμαρώσει. «Ποτέ δεν ήταν πρόβλημα να με συγκρίνουν με τον πατέρα μου. Το αντίθετο», ανέφερε.

Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ προβλήθηκε στο φεστιβάλ των Καννών, ενώ ολόκληρο αναμένεται να προβληθεί τον ερχόμενο χειμώνα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top