Επίσημη έναρξη λειτουργίας του ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Η αποστολή και τα πρώτα έργα

Προ των πυλών είναι το 4ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», αλλά η οικογένειά του παρουσίασε και την επίσημη έναρξη της λειτουργίας του Ιδρύματός του, με στόχο τη στήριξη της κοινωνίας και των συνανθρώπων μας. 

Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο παρουσιάστηκαν η αποστολή και τα πρώτα έργα που ανέλαβε το ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος» που στοχεύει να διαφυλάξει τις αξίες του από γενιά σε γενιά.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

«Το ίδρυμα έχει αναλάβει ήδη μια σειρά από έργα για την υγεία, την εκπαίδευση και τον Πολιτισμό σε όλη τη χώρα και αποσκοπεί στο να συνεχίσει την αξιακή πορεία του Παύλου Γιαννακόπουλου, σε μια κοινωνική προσφορά της οικογένειάς του στη μνήμη του», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Μέσα στο 2022 το ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα ολοκληρώσει σημαντικές δωρεές για την αναβάθμιση χώρων και εξοπλισμού σε τρία νοσοκομεία της χώρας, θα αναπλάσει το γήπεδο μπάσκετ του γυμνασίου της Αστυπάλαιας και θα παρέχει έξι υποτροφίες σε φοιτητές του ΕΚΠΑ. 

Στην εκδηλωση το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι της Πολιτείας, της Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, φίλοι της οικογένειαςτου αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου, αλλά και συνεργάτες.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top