Ρονάλντο: Αποχαιρετά τη βασίλισσα Ελισάβετ- Θρηνώ γιατί είναι αναντικατάστη

Το συγκινητικό μήνυμα του Πορτογάλου άσου στα social media

Το πλήθος λέει τον βρετανικό εθνικό ύμνο έξω από το παλάτι - Βίντεο από Reuters

Η βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε χθες Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών, «σκορπώντας» απέραντη θλίψη στον βρετανικό λαό, αλλά και σε όλο τον κόσμο. 

Οι τελευταίες στιγμές της βασίλισσας Ελισάβετ - Ποιοι ήταν στο πλευρό της

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της μακροβιότερης μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου, τα συλλυπητήρια μηνύματα διαδέχονταν το ένα το άλλο.

Η Μ. Βρετανία θρηνεί για τη βασίλισσά της - Γέμισε λουλούδια το παλάτι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Αγγλίας με την ομάδα της Manchester United, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εξέφρασε τη λύπη του για τον χαμό της βασίλισσας Ελισάβετ.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της βασίλισσας, την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να την αποχαιρετήσει. 

Δείτε την ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο instagram:

«Επτά χρόνια της καριέρας μου έχω παίξει στην Premier League και αυτή είναι η όγδοη σεζόν για μένα στην Αγγλία. Σε όλα αυτά τα χρόνια ένιωσα την τεράστια αγάπη του Ηνωμένου Βασιλείου για τη βασίλισσά του και πόσο σημαντική ήταν και θα είναι για πάντα η μεγαλειότητά της για τον βρετανικό λαό. Στέλνω τα συλλυπητήριά μου για τη μνήμη της και θρηνώ γιατί είναι αναντικατάστατη για τη χώρα που έχω μάθει πλέον να αποκαλώ σπίτι μου. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου στη βασιλική οικογένεια».

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top