Γέμισε… «χρυσάφι» το Ελ. Βενιζέλος: Επέστρεψαν Ντρισμπιώτη και Πετρούνιας

«Χαίρομαι που έφερα το νταμπλ στην Ελλάδα» δήλωσε η «χρυσή» βαδίστρια

Με μια ζεστή αγκαλιά και πολλά λουλούδια υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», συγγενείς, φίλοι, αλλά και αρκετός κόσμος τους χρυσούς πρωταγωνιστές του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος: τον παγκόσμιο θρύλο των κρίκων Λευτέρη Πετρούνια και τη διπλή πρωταθλήτρια του βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη βγήκαν μαζί στο χώρο υποδοχής του αεροδρομίου.

Θρυλική Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Όλη η Ελλάδα θα βλέπει βάδην τώρα»

Μια μεγάλη ανθοδέσμη από ηλίανθους, πρόσφεραν στο μεγαλύτερο πρωταθλητή στην ιστορία των κρίκων παγκοσμίως, οι συνάδελφοί του στον Ερυθρό Σταυρό.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας

«Οι κόρες μου είναι το χρυσό μου μετάλλιο, στις οποίες αφιερώνω και αυτή μου τη διάκριση», είπε ο «άρχοντας των κρίκων»,. Λευτέρης Πετρούνιας / Eurokinissi

Απίστευτος θρίαμβος Ντρισμπιώτη με νέο χρυσό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα, ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά όπου προσπαθούσα να διαχειριστώ διάφορες καταστάσεις αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά στη ζωή μου. Έχω γίνει, θεωρώ, λίγο πιο σοφός και πιο δυνατός μέσα από δύσκολες καταστάσεις, οπότε έχοντας και τις κόρες μου εκεί να παίρνω δύναμη, απέδωσα πολύ καλά. Κάθε φορά που κερδίζω ένα μετάλλιο αισθάνομαι το ίδιο όμορφα, δεν έχω νιώσει κορεσμό, έχω την ίδια δίψα για να συνεχίσω, το μυστικό είναι να τελειώνει η διοργάνωση και να παραμένεις ο ίδιος άνθρωπος και να συνεχίζεις με την ίδια δύναμη και την ίδια θέληση την προετοιμασία σου», είπε ο «άρχοντας των κρίκων».

Πετρούνιας: «Βροχή» τα συγχαρητήρια για τον θρίαμβο στο Μόναχο

«Μπορώ να πω ωστόσο ότι ήταν ιδιαίτερα όμορφο αυτό το μετάλλιο γιατί ήταν μαζί μου στο στάδιο τα δυο μου παιδιά. Και μόνο που βρίσκονταν οι κόρες μου στην κερκίδα για εμένα, ήταν κάτι που μου έδωσε πολύ δύναμη. Είμαι πλέον πολύ γεμάτος και αυτό με κάνει να αγωνίζομαι με λιγότερο άγχος και λιγότερη πίεση. Οι κόρες μου είναι το χρυσό μου μετάλλιο, στις οποίες αφιερώνω και αυτή μου τη διάκριση, οπότε όλα τα υπόλοιπα μετάλλια είναι απλώς διακοσμητικά στην τροπαιοθήκη μου», πρόσθεσε.

Λευτέρης Πετρούνιας: Γράφει ιστορία με έκτο χρυσό μετάλλιο!

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Όταν κάποιος θέλει, μπορεί να τα καταφέρει σε κάθε ηλικία», ήταν το μήνυμα που έστειλε η διπλή πρωταθλήτρια του βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Περιστοιχισμένη από τις συναθλήτριές της στο βάδην, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, χαμογελαστή και φορώντας τα δυο χρυσά της μετάλλια, μετάλλια, θέλησε να στείλει ένα και μόνο μήνυμα: «Έφτασα 37 χρονών για να καταφέρω να φέρω τα δυο ευρωπαϊκά μετάλλια για τη χώρα μου. Όταν κάποιος θέλει, μπορεί να τα καταφέρει σε κάθε ηλικία».

Δείτε φωτορεπορτάζ από την άφιξη των «χρυσών» Ελλήνων αθλητών στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Οι «χρυσοί» Πετρούνιας και Ντρισμπιώτη στο Ελευθέριος ΒενιζέλοςΟι «χρυσοί» Πετρούνιας και Ντρισμπιώτη στο Ελευθέριος ΒενιζέλοςΟι «χρυσοί» Πετρούνιας και Ντρισμπιώτη στο Ελευθέριος ΒενιζέλοςΟι «χρυσοί» Πετρούνιας και Ντρισμπιώτη στο Ελευθέριος ΒενιζέλοςΟι «χρυσοί» Πετρούνιας και Ντρισμπιώτη στο Ελευθέριος ΒενιζέλοςΟι «χρυσοί» Πετρούνιας και Ντρισμπιώτη στο Ελευθέριος ΒενιζέλοςΟι «χρυσοί» Πετρούνιας και Ντρισμπιώτη στο Ελευθέριος ΒενιζέλοςΟι «χρυσοί» Πετρούνιας και Ντρισμπιώτη στο Ελευθέριος ΒενιζέλοςΟι «χρυσοί» Πετρούνιας και Ντρισμπιώτη στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top