Basket League: Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός – Αποθέωσαν τον Πρίντεζη

Ο Γιώργος Πρίντεζης ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του

Ο Ολυμπιακός νίκησε και στον τρίτο τελικό της Basket League τον Παναθηναϊκό με 93-74 και κατέκτησε το πρωτάθλημα ύστερα από 6 χρόνια.

Σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν άνετα των «πράσινων» στο Game 3 και κατέκτησαν το 13ο πρωτάθλημα Ελλάδας στην ιστορία τους, ενώ ολοκλήρωσαν ιδανικά τη σεζόν, πανηγυρίζοντας το νταμπλ, κάτι το οποίο δεν είχαν καταφέρει εδώ και 25 χρόνια.

Τα δεκάλεπτα: 28-26, 55-40, 63-53, 93-74.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 8 (1/4 δίποντα, 2/3 τρίποντα), Ντόρσεϊ 6 (1/4 δίποντα, 1/5 τρίποντα), Φαλ 6 (3/4 δίποντα, 8 ριμπάουντ), Βεζένκοβ 25 (5/8 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 3/4 βολές, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Παπανικολάου 10 (2), Λούντζης, Λαρεντζάκης 8 (2), Σλούκας 14 (1/5 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Μάρτιν 2, Πρίντεζης, Ζαν-Σαρλ 4, ΜακΚίσικ 10 (4/6 δίποντα)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Βόβορας): Παπαγιάννης 15 (7/8 δίποντα, 10 ριμπάουντ), Παπαπέτρου 6 (2/9 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 2/2 βολές, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Γουάιτ 2 (0/6 σουτ, 2/2 βολές), Νέντοβιτς 23 (5/9 δίποντα, 3/9 τρίποντα, 4/5 βολές), Σαντ-Ρος 3 (1 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Σίβα 9 (1 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 7 ασίστ), Μέικον, Μποχωρίδης 10 (1), Κασελάκης 3 (1), Έβανς 3 (1)

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα μετέτρεψαν σε φιέστα τίτλου το Game 3, το οποίο ήταν και το τελευταίο της καριέρας του αρχηγού του Ολυμπιακού, Γιώργου Πρίντεζη.

Γιώργος Πρίντεζης: Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του - Με μπλουζάκι «Πρίντεζης» και το Νο 15 όλοι στη στέψη του πρωταθλητή Ολυμπιακού

Μπλουζάκια με το νούμερο 15 και με το όνομα του Πρίντεζη φόρεσαν όλα τα μέλη του Ολυμπιακού, με τον Έλληνα φόργουορντ να αποχαιρετά τον κόσμο βουρκωμένος και να δηλώνει πως από την επόμενη σεζόν θα βλέπει τα ματς από την εξέδρα. Όπως έκανε στα παιδικά του χρόνια.

Ο Γιώργος Πρίντεζης πήρε το μικρόφωνο και εμφανώς συγκινημένος είπε: «Σας ευχαριστώ όλους για τα 20 χρόνια που περάσαμε παρέα. Όχι μόνο για τις όμορφες στιγμές. Σας ευχαριστούμε που ήσασταν εκεί και στις δύσκολες στιγμές. Στις μαγικές στιγμές, σε όποιες στιγμές περάσαμε παρέα. Από του χρόνου θα βλέπουμε την ομάδα μας μαζί, παρέα, όπως κάναμε πριν από 20 χρόνια. Σας ευχαριστώ! Καλή συνέχεια στην ομάδα μας!».

«Γιώργο Ψυχάρα Ολυμπιακάρα» τραγουδούσαν με όλη τη δύναμη της φωνής τους οι φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά. Τότε, ο Κώστας Σλούκας πήρε το μικρόφωνο και είπε προς τον κόσμο: «Τώρα ένα μεγάλο χειροκρότημα για τον Γιώργο! Την παικτάρα!». 
Και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σείστηκε από το χειροκρότημα προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη.

Δείτε το φωτορεπορτάζ από τη φιέστα του Ολυμπιακού:

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός – Αποθέωσαν τον Πρίντεζη

Basket League: Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός – Αποθέωσαν τον Γιώργο Πρίντεζη

Συγκινημένος ο Γιώργος Πρίντεζης

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός – Αποθέωσαν τον Γιώργο Πρίντεζη - Συγκινημένος

Πρίντεζης

Γιώργος Πρίντεζης: Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός – Αποθέωσαν τον Γιώργο Πρίντεζη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top