Απορρίφθηκε η ένσταση του Τζόκοβιτς!

Τέλος στις ελπίδες του να αγωνισθεί στο Open της Αυστραλίας 

Το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star (13/1/2021) για το πολιτικό - δικαστικό θρίλερ σχετικά με την έκβαση της υπόθεσης Τζόκοβιτς 

Απορρίφθηκε η ένσταση του Νόβακ Τζόκοβιτς o οποίος χάνει οριστικά τις ελπίδες του να αγωνισθεί στο τουρνουά Open της Αυστραλίας.  

Νόβακ Τζόκοβιτς: Ξανά υπό κράτηση

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, με απόφασή του το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Αυστραλίας ακύρωσε την βίζα του Νόβακ Τζόκοβιτς, οπότε ο Σέρβος τενίστας δεν θα έχει το δικαίωμα συμμετοχής στο Australian Open και θα απελαθεί από την χώρα.

Στα χέρια του Ελληνοαυστραλού Υπουργού η τύχη του Τζόκοβιτς

O διάσημος Σέρβος τενίστας παρέμενε φρουρούμενος τις τελευταίες ημέρες, ενόψει της εκδίκασης της προσφυγής του κατά της ανάκλησης της βίζας του από τον υπουργό Μετανάστευσης της Αυστραλίας.

Το ζήτημα της απέλασής του ή όχι από την Αυστραλία είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς όχι μόνο είχε αρνηθεί να εμβολιασθεί προκειμένου με μεταβεί στην Αυστραλία, αλλά και περαδέχθηκε δημόσια ότι είχε νοσήσει χωρίς να τεθεί σε καραντίνα.

Νόβακ Τζόκοβιτς: Παραδέχθηκε ότι είχε κορωνοϊό και πήγε για φωτογράφιση 

Μετατράπηκε επίσης σε  πολιτικό - δικαστικό θρίλερ με αντιφατικές αρχικά αποφάσεις μεταξύ Δικαιοσύνης και Κυβέρνησης της Αυστραλίας.        

Τζόκοβιτς: Φεύγω απογοητευμένος   

Μετά την απόφαση ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξέφρασε την απογοήτευσή του για την απόφαση απέλασης του και δήλωσε έτοιμος να συνεργαστεί με τις αρχές της Αυστραλίας για να φύγει από τη χώρα:

«Θα ήθελα να κάνω μια σύντομη δήλωση για να αναφερθώ στα αποτελέσματα της σημερινής ακρόασης του Δικαστηρίου. Τώρα θα αφιερώσω λίγο χρόνο για να ξεκουραστώ και να αναρρώσω, προτού κάνω περαιτέρω σχόλια πέρα από αυτό. Είμαι εξαιρετικά απογοητευμένος με την απόφαση του Δικαστηρίου να απορρίψει την αίτησή μου για δικαστικό έλεγχο της απόφασης του Υπουργού να ακυρώσει τη βίζα μου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορώ να μείνω στην Αυστραλία και να συμμετάσχω στο Australian Open».

  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top