38ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Η απίστευτη γκάφα στην αφίσα!

Μπέρδεψαν τα 42,195 χιλιόμετρα με τα 42.195

38ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνα

Όσοι πέρασαν έξω από κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, και είδαν την αφίσα για το 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας σίγουρα έμειναν με το «στόμα ανοιχτό» καθώς είδαν πως οι δρομείς θα πρέπει να διανύσουν 42.195 χιλιόμετρα.

 

Τεράστια επιτυχία Βαζαίου - Πήρε δεύτερο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!

 

Το λάθος της αφίσας του ΑΜΑ που μπέρδεψε τα  42,195 χιλιόμετρα με τα 42.195 χιλιόμετρα έγινε Viral και σχολιάστηκε από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

«Ο ΑΜΑ αυξήθηκε δραματικά φέτος από 42,195 χιλιόμετρα, στα 42.195χιλιόμετρα! Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να φιλήσουν τις οικογένειές τους και τα παιδιά τους!» έγραψε κάποιος ενώ ένας άλλος χρήστης έγραψε ειρωνικά πως  ο κλασικός μαραθώνιος είναι 8 φορές μεγαλύτερος από την ακτίνα της γης! (!!!)»

Το πρόγραμμα του 38ου Μαραθώνιου Αθηνών

Ο 38ος Μαραθώνιος θα ξεκινήσει από το  Στάδιο Μαραθώνα.  Τα πρώτα 4 χλμ. Θα είναι επί της Λεωφόρου Μαραθώνα, και μετά  οι δρομείς θα ακολουθήσουν τη διαδρομή προς Νέα Μάκρη και Ραφήνα (15χλμ.). Μετά θα φτάσουν στο Πικέρμι, όπου οι αθλητές θα έχουν διανύσει περίπου τη μισή απόσταση (21.1 χλμ).  Το πιο δύσκολο κομμάτι της διαδρομής θα ξεκινήσει από τον Γέρακα καθώς ο δρόμος θα είναι ανηφορικός. Αργότερα οι  δρομείς θα συναντήσουν μία απότομη κατηφόρα μέχρι την Πλατεία της Αγίας Παρασκευής, μπαίνοντας στη συνέχει στη Λεωφόρο Μεσογείων και περνώντας από τις περιοχές Χαλανδρίου και Χολαργού (35χλμ). Τέλος οι δρομείς θα τρέξουν προς τη Λεωφόρο Βασ. Σοφίας,  μετά στην οδό Ηρώδου Αττικού και θα τερματίσουν στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top