Πετρούνιας: Νιώθω χρέος να ζητήσω συγγνώμη απ' όλους τους Έλληνες

«Ήταν λάθος διατύπωση της σκέψης μου»

«Νιώθω χρέος να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη από όλους τους Έλληνες», είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας, σε νέα τοποθέτησή του για τις δηλώσεις του, που προκάλεσαν αίσθηση για το ελληνικό #MeToo, 

«Η διατύπωση του τρόπου σκέψης ήταν λάθος. Νιώθω χρέος να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη προς όλους τους Έλληνες για τη λάθος διατύπωση της σκέψης μου», είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Ρωτήθηκα για το κίνημα #MeToo και απάντησα αποκλειστικά και μόνο για κάποιες καταγγελίες στην ενόργανη για ψυχολογική βία. Πρόκειται για περιστατικά που δεν γνωρίζω. Προερχόμαστε από ένα πολύ σκληρό άθλημα. Αν έχει συμβεί κάτι, έχουν την πλήρη στήριξή μου», πρόσθεσε.

Η απάντηση του Πετρούνια για τη δήλωσή του που προκάλεσε σάλο

Επανέλαβε ότι δεν έχει δει κάτι τέτοιο και δήλωσε ότι είναι υπέρμαχος του κινήματος #MeToo, καθώς όπως είπε, στάθηκε δίπλα στη Σοφία Μπεκατώρου, κοινοποιώντας πολλές φορές την εξομολόγησή της.

«Βγήκα χέρι - χέρι με την Κορακάκη συμβολίζοντας την ισότητα των δύο φύλων. Έχουμε κάνει διαδικτυακά σεμινάρια με την Σοφία Μπεκατώρου για την αντιμετώπιση όλων αυτών των περιστατικών και για το πώς θα εξαλειφθούν. Είμαι πατέρας δύο κοριτσιών και ανήσυχος για τη σάπια κοινωνία που ζούμε», υπογράμμισε.

Πετρούνιας για το #metoo στον αθλητισμό: «Εάν έχουν συμβεί λυπάμαι πολύ»

Τόνισε, ωστόσο, ότι δικαίως υπάρχουν αντιδράσεις και κατέληξε λέγοντας: «Καταδικάζω κάθε μορφή βίας παντού. Έχω πει αλλεπάλληλες φορές ότι οι Έλληνες είναι η δύναμή μου. Δεν μασάω τα λόγια μου ποτέ και βγαίνω πάντα να απαντήσω. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ πίσω από δηλώσεις, δεν ντρέπομαι και δεν φοβάμαι να ζητήσω συγγνώμη. Όντως. έκανα ένα λάθος. Δεν είμαι τόσο καλός ομιλητής, όσο είμαι στους κρίκους».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιονίκης αθλητής, στο περιθώριο εγκαινίων καταστήματος, κληθείς να σχολιάσει το θέμα, είχε πει πως δεν έχει δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει τα «φώτα» πάνω του κι έχει καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του, να έχει τέτοιου είδους παράπονο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top