Η απάντηση του Πετρούνια για τη δήλωσή του που προκάλεσε σάλο

«Δεν έχω δει αθλητή που πέτυχε τους στόχους του να έχει παράπονο» δήλωσε

Δείτε τις δηλώσεις που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας 

Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά τον σάλο που προκάλεσε η δήλωσή του για το #metoo πως   δεν έχει δει αθλητή που έχει πετύχει τους στόχους του να έχει τέτοια παράπονα:

«Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από εκεί και πέρα εάν υπήρξαν…εάν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει – σε εισαγωγικά – τα φώτα πάνω του ή μάλλον έχει καταφέρει τους στόχους του να τους υλοποιήσει, να έχει κάποιο τέτοιο παράπονο. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά o Άρχοντας των Κρίκων ξενίζοντας κάποιους celebrities που ανέφεραν πως έτσι είναι σαν ο Λευτέρης Πετρούνιας να εννοεί πως  αυτοί που μιλάνε για κακοποιήσεις έχουν κάποιο απωθημένο.

Πετρούνιας για το #metoo στον αθλητισμό: «Εάν έχουν συμβεί λυπάμαι πολύ»

Τώρα με νέα ανάρτησή του στο Instagram ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής, ανέφερε:

«Η δήλωσή μου πήρε μια διαφορετική από αυτό που στην πραγματικότητα πρεσβεύω. Πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε ένας και κάθε μια που δημοσιοποιεί την προσωπική του ιστορία είναι σίγουρα γενναίος και αξιέπαινος. Η στήριξή μου σε όποιον έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας είναι απολύτως ξεκάθαρη», 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top