ΤΕΝΙΣ Indian Wells: Πρόκριση για Στέφανο- Γκρίνια για Φονίνι

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πήρε μια σπουδαία νίκη

Δείτε τα higtligths του αγώνα Φονίνι-Τσιτσιπά 

Στους «16» του Indian Wells προκρίθηκε με ανατροπή,  ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

 

 

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πήρε σπουδαία νίκη επί του Φάμπιο Φονίνι με 2-6, 6-3, 6-4 και τσέκαρε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του τουρνουά για πρώτη φορά στην καριέρα του. Επόμενος αντίπαλός του,  ο Αυστραλός Άλεξ Ντε Μινόρ, στο ματς που θα γίνει τα ξημερώματα Πέμπτης.

Ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά Φάμπιο Φονίνι 

Το μήνυμα του Τσιτσιπά στα ρώσικα για τον θρύλο παππού του


Η αναμέτρηση  πάντως  σημαδεύτηκε απο ένταση επικράτησε στο φινάλε.

Όταν ο Έλληνας τενίστας πλησίασε για να δώσει το χέρι του στον Ιταλό, αυτός άρχισε να του λέει τα παράπονά του, ωστόσο ο «Στεφ» τον σταμάτησε, λέγοντας του πως ξέρει τι θέλει να πει και δεν χρειάζεται.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Φάμπιο Φονίνι 

Ο Φονίνι τον ρώτησε πως γίνεται να ξέρει τι θέλει να πει … Έτσι επέμεινε και του  παραπονέθηκε για   τον πατέρα του!  «Πάντα μιλάει ο πατέρας σου και το ξέρεις καλύτερα από μένα», είπε στον Ελληνα τενίστα που του απαντά: «Πως μπορώ να τον ακούσω από την άλλη άκρη του court;».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φονίνι   από το δεύτερο σετ που άρχισε να γυρίζει η κατάσταση, διαμαρτύρονταν συνεχώς στον διαιτητή για το γεγονός ότι ο Τσιτσιπάς μιλούσε στην διάρκεια του αγώνα, ενώ ζήτησε να δεχτεί ποινή για coaching από τον πατέρα του, κάτι που δεν έγινε.

 

Ο Στεφανος Τσιτσιπάς, που στα 23 του χρόνια έχει καταφέρει να βρίσκεται στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, είναι ένας από τους πιο περιζήτητους εμπορικά αθλητές στο κόσμο Ετσι οιπροτάσεις που δέχεται για να συνδέσει το όνομά του με διάφορα brands είναι αναρίθμητες. Μια εξ αυτών είναι και κορυφαία εταιρεία αθλητικών με την οποία έχει υπογράψει συμβόλαιο από το 2015 και ήδη λανσάρει και τα δικά του  παπούτσια στα οποία πλέον έχει και το πρόσωπό του. «Έχουν περάσει μήνες και είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έχω το πρόσωπό μου στο νέο παπούτσι της adidasoriginals, το οποίο διατίθεται στην Ευρώπη, την Ιαπωνία και τη βόρεια Αμερική σε καταστήματα ειδικά για το τένις», έγραψε ο Τσιτσιπάς στο Twitter.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top