Στέφανος Ντούσκος: Αποθεώθηκε φτάνοντας στα Γιάννενα με όχημα του στρατού!

Ο χρυσός ολυμπιονίκης της κωπηλασίας φορούσε την ελληνική σημαία

Τη θερμότερη υποδοχή επεφύλασσαν οι κάτοικοι των Ιωαννίνων για τον χρυσό oλυμπιονίκη της κωπηλασίας, Στέφανο Ντούσκο. Εκατοντάδες συμπατριώτες του 24χρονου πρωταθλητή συγκεντρώθηκαν το κέντρο της πόλης για να τον καλωσορίσουν. 

Ο Στέφανος Ντούσκος έφτασε συνοδευόμενος από αυτοκινητοπομπή της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ενώ φορούσε στις πλάτες του την ελληνική σημαία. Κατεβαίνοντας από το όχημα, ο Γιαννιώτης πρωταθλητής χαιρετά τον Δήμαρχο της πόλης, Μωυσή Ελισάφ. 

Ο Στ. Ντούσκος με τη μητέρα του στο Star: Τα πρώτα λόγια του Ολυμπιονίκη

Οι κάτοικοι των Ιωαννίνων ζητοκραύγαζαν για τον χρυσό κωπηλάτη, ο οποίος «έλαμπε» από χαρά καθώς κατάφερε να τους κάνει όλους περήφανους! 

Στέφανος Ντούσκος Γιάννενα

Είναι χαρακτηριστικό πως παρόλο που η ζέστη λόγω του καύσωνα είναι αφόρητη, ακόμα και οι πιο μεγάλοι σε ηλικία ήρθαν για να ευχαριστήσουν τον Στέφανο Ντούσκο για τη μεγάλη του νίκη. 

Στο Star o πατέρας του «χρυσού» Στέφανου Ντούσκου

Η κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star κατέγραψε τις συγκινητικές εικόνες, ενώ η ρεπόρτερ Μαίρη Τζώρα περιέγραψε το κλίμα που επικρατούσε στην περιοχή. 

Στέφανος Ντούσκος

Ο Στέφανος Ντούσκος κατάφερε να στεφθεί χρυσός Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο/ eurokinissi

Ο χρυσός κωπηλάτης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο  οδηγήθηκε στο βήμα που έχει στηθεί στο κέντρο της πόλης προκειμένου να κάνει δηλώσεις. 

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Αποθέωση για Ντούσκο στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top