Σοφία Μπεκατώρου: «Ολυμπιονίκης με είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά στα 16 μου»

Νέα καταγγελία από τη χρυσή ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας

Οι πρώτες δηλώσεις της Σοφίας Μπεκατώρου μετά από την αποκάλυψη για τον βιασμό της από παράγοντα της ομοσπονδίας Ισιοπλοΐας

Σε μια νέα αποκάλυψη προχώρησε η Σοφία Μπεκατώρου, η οποία ανέφερε πως πριν από τον βιασμό της από παράγοντα της ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά ένας γνωστός ολυμπιονίκης. 

Μιλώντας στα «Νέα» η ολυμπιονίκης δήλωσε:

Μπεκατώρου: «Δεν πρέπει να τους αφήνουμε να δρουν ανενόχλητοι»

«Ναι είχα αντιμετωπίσει σεξουαλική παρενόχληση ως παιδί από πολύ μεγάλο αθλητή, ολυμπιονίκη όταν ήμουν 16 ετών ο οποίος ευτυχώς άκουσε το όχι που του είπα», είπε.

Πρόσθεσε ότι το συγκεκριμένο περιστατικό τι έχει καταθέσει στον εισαγγελέα, αλλά είναι δευτερευούσης σημασίας σε σχέση με αυτό που της προκάλεσε ο παράγοντας της ομοσπονδίας. 

Σοφία Μπεκατώρου: «Ο άνθρωπος που με βίασε το κάνει ακόμα»

«Ήταν Σεπτέμβριος, κάναμε προπόνηση στον Πειραιά και επειδή φυσούσε πάρα πολύ δεν μπορούσαμε να βγούμε με σκάφος. Εκείνος είχε ένα τζετ σκι και μου πρότεινε να πάμε να δούμε τον καιρό. Δέχτηκα. Κάποια στιγμή βγάζει το τζετ σκι από την πίσω πλευρά της Μαρίνας Ζέας, προσποιούμενος ότι θέλει να φτιάξει κάτι, με ρίχνει πάνω στο τζετ σκι – υπ’ όψιν ήταν 100 κιλά – και με κοιτάζει. Του λέω “τι κάνεις;”. Μου απάντησε “έλα τώρα, δεν θέλεις;”. Του απάντησα “όχι” κι εκείνος με άφησε και επιστρέψαμε πίσω», είπε η Σοφία Μπεκατώρου.

Σοφία Μπεκατώρου: Συγκλονίζει η νέα εξομολόγησή της - Γιατί μίλησε τώρα

Η ίδια περιέγραψε το περιστατικό στον πατέρα της, όμως εκείνος δεν πίστεψε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα μπορούσε να συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο.

«Φυσικά ο πατέρας μου δεν ήθελε να με θέσει σε κίνδυνο. Απλώς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι το παιδί του που ήταν 16 ετών, κάποιος άλλος το έβλεπε ως γυναίκα» είπε η ολυμπιονίκης και πρόσθεσε:

Συγκλονίζει η Σοφία Μπεκατώρου: Τον απωθούσα αλλά ασέλγησε πάνω μου

«Κρίνοντας από τον ίδιο αδυνατούσε να φανταστεί ότι ένας άνθρωπος πολύ μεγαλύτερος από μένα θα μπορούσε να συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top