Ρολάν Γκαρός: Πάλεψε σκληρά η Μαρία Σάκκαρη αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί

Ηττήθηκε με 2-1 από την Κρεϊτσίκοβα

Σκληρή «μάχη» δόθηκε για περισσότερες από τρεις ώρες ανάμεσα στη Μαρία Σάκκαρη και την Τσέχα Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός.

Η Μαρία Σάκκαρη πάλεψα σκληρά μέχρι το τέλος ωστόσο ηττήθηκε με 2-1 σετ. Έτσι η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα περνά στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει την 29χρονη Ρωσίδα Αναστασία Παβλιουτσένκοβα.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελληνίδα αθλήτρια είχε προκριθεί για πρώτη φορά σε Γκραν Σλαμ και κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους ημιτελικούς, κάνοντας περήφανους όλους τους Έλληνες.

Στον τελικό του Ρολάν Γκαρός η Τσέχα Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα / AP Images

Η Μαρία Σάκκαρη μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά κατόρθωσε να φτάσει στους «4» του Ρολάν Γκαρός. «Θέλω να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στους Ελληνες που είναι εδώ (σ.σ. Παρίσι) και σε όσους μας βλέπουν από την τηλεόραση, στην ομάδα μου, στην οικογένειά μου» είχε πει η Μαρία Σάκκαρη.

Πώς εξελίχθηκε ο αγώνας

Οι επιδόσεις και των δύο αθλητριών δεν ήταν καλές στην αρχή του αγώνα καθώς έκαναν αρκετά λάθη. Η Τσέχα ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 7-5.

Ωστόσο γρήγορα η Μαρία Σάκκαρη «ανέβασε» ρυθμό και με εξαιρετικά χτυπήματα επικράτησε με 6-4 στο δεύτερο σετ κάνοντας το 1-1.

Η Μαρία Σάκκαρη / AP Images

Το ματς εξελίχθηκε σε... θρίλερ στο τρίτο και τελευταίο σετ καθώς και οι δύο τενίστριες αποδείχτηκαν «πολύ σκληρές για να πεθάνουν». Αρχικά η Σάκκαρη πήρε το προβάδισμα με 1-3, 2-4 και 3-5 όμως η Κρεϊτσίκοβα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 5-5.

Το ματς πήγε στο 6-6, η Τσέχα πήρε το προβάδισμα με 7-6, όμως η Σάκκαρη της απάντησε ισοφαρίζοντας. Η Κρεϊτσίκοβα έκανε το 8-7 και στη συνέχεια το 9-7 νικώντας τη Μαρία Σάκκρη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top