Θρίαμβος για τη Σάκκαρη: Προκρίθηκε στις 4 του Roland Garros!

Νίκησε την Ίγκα Σβιάτεκ με 2-0 σετ - Στα προημιτελικά και ο Τσιτσιπάς

Δείτε τα highlights του αγώνα Σάκκαρη- Σβιάτεκ 

Μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος προκρίθηκε στα ημιτελικά του Roland Garros νικώντας το Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, Ντανιίλ Μεντβέντεφ και η Μαρία Σάκκαρη σήμερα μας χάρισε μοναδικές στιγμές νικώντας την περσινή πρωταθλήτρια,  Ίγκα Σβιάτεκ  με 2-0 σετ.

 

 

Η αθλήτρια προκρίθηκε για πρώτη φορά σε Γκραν Σλαμ και πήρε το εισιτήριο για τους  ημιτελικούς του Roland Garros κάνοντας υπερήφανους όλους τους Έλληνες.

Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στα ημιτελικά: Τι δήλωσε για τον αντίπαλό του

Αυτή είναι η πρώτη φορά που δύο Έλληνες με τα απίστευτα κατορθώματα τους στο φετινό Roland Garros καταφέρνουν να μας εκπλήξουν ευχάριστα. 

To ματς ξεκίνησε με τη Μαρία Σάκκαρη να χάνει τα δύο πρώτα τα  δύο πρώτα γκέιμ όμως δε το έβαλε κάτω. Σύντομα η εικόνα άλλαξε και αμέσως στο μπρέικ (1-2) καταφέρνοντας να φτάσει στο  4-4. 

Σύντομα η κορυφαία τενίστρια κατάφερε να κάνει το 5-4.

Η Σφιόντεκ δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε με την απίθανη Μαρία να φτάνει στο 5-4 και σε τριπλό ματς πόιντ..

Στις εξέδρες του σταδίου Philippe Chatrier για να πανηγυρήσει τη νίκη της βρισκόταν και ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος με τον οποίο είναι πολύ καλοί φίλοι.

H κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μετά το τέλος του αγώνα στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου δήλωσε πώς είναι ενθουσιασμένη καθώς δεν περίμενε να περάσει στους «4».

 Oι πανηγυρισμοί του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Oι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη

«Όχι, έχω μείνει άφωνη. Είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα, δεν θα τα κατάφερνα χωρίς την ομάδα μου και θα ήθελα να την ευχαριστήσω. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, αλλά κάναμε ένα σημαντικό βήμα» και συνέχισε, λέγοντας ότι: «Δεν θα αποκαλύψω τι σχέδιο είχα, ούτε τα μικρά μυστικά μου, άλλωστε θα ξαναπαίξω με τη Σβίατεκ... Το διασκέδασα σήμερα, το απόλαυσα! Μίλησα με τον εαυτό μου πριν το ματς, είπα είναι πολύ σημαντικό, απλά απόλαυσέ το, παίζεις σε ένα από τα μεγαλύτερα γήπεδα του κόσμου. Είχα αυτοπεποίθηση, έκανα αυτό που μου είπε ο προπονητής μου και κέρδισα. Ηξερα ότι η αντίπαλός μου δεν είχε χάσει ούτε σετ στο τουρνουά από πέρυσι, αλλά δεν το σκεφτόμουν. Ηξερα ότι αν έπαιζα καλά θα έδινα στον εαυτό μου μια καλή ευκαιρία να κερδίσω και αυτό έκανα!». δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Μαρία Σάκκαρη που μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά κατόρθωσε να φτάσει στους «4» του Rolan Garros θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όλους τους Έλληνες:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στους Ελληνες που είναι εδώ (σ.σ. Παρίσι) και σε όσους μας βλέπουν από την τηλεόραση, στην ομάδα μου, στην οικογένειά μου... Ελπίζω και εγώ και ο Στέφανος να αργήσουμε να επιστρέψουμε και να μας υποδεχθείτε με πολλή αγάπη!Θα είναι πολύ δύσκολο το ματς αύριο. Είναι απίστευτο, δυο Ελληνες στα ημιτελικά του Roland Garros! Αν σας το λέγαμε πριν από δύο χρόνια δεν θα το πίστευε κανείς και με το δίκιο σας. Είναι μεγάλη στιγμή για την Ελλάδα, το δείχνουμε κάθε μέρα μέσα στο γήπεδο πόσο αγαπάμε την Ελλάδα!»

Μετά τον θρίαμβο κόντρα στην Ίγκα Σβιάτεκ  και την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, η Μαρία Σάκκαρη έγραψε την λέξη "Hellas" στην κάμερα!

Τώρα η Μαρία είναι έτοιμη για τον τον ημιτελικό της Παρασκευής που θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη  Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα.

 

Διαβάστε όλες τις αθλητικές ειδήσεις και δείτε τα τελευταία αθλητικά highlights 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top