Τελικός Europa League: Ισπανοαγγλική μονομαχία επί πολωνικού εδάφους

Σήμερα στις 22:00 ο αγώνας Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ θέλει να επιστρέψει στους ευρωπαϊκούς τίτλους, 4 χρόνια μετά την κατάκτηση του Europa League στην Στοκχόλμη, με τη νίκη 2-0 επί του Άγιαξ, ενω η Βιγιαρεάλ του Ουνάι Εμερι κυνηγάει το πρώτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο και το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι έφτασαν στο τελικό με 5 νίκες και 2 ήττες και θέλουν να  κατακτήσουν  το 6ο ευρωπαϊκό της τρόπαιο. Από την πλευρά τους οι Ισπανοί συμπλήρωσαν 14 αγώνες αήττητοι στο Europa League, ενώ ο Έμερι θα βρεθεί για 5η φορά σε τελικό Europa League και μετράει 3 κατακτήσεις με τη Σεβίλλη και μία ήττα με την Άρσεναλ. 
 
Άναψαν τα αίματα λίγες ώρες πριν τον τελικό του Europa League στο Γκντανσκ, με τρεις οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τραυματίζονται ελαφρά. 

Europa League: Ανοίγει η αυλαία της προημιτελικής φάσης

Σύμφωνα με τον Guardian, μερίδα φίλων του αγγλικού συλλόγου έγινε στόχος επίθεσης σε μπαρ της πολωνικής πόλης το βράδυ της Τρίτης, με βίντεο που κυκλοφορεί να δείχνει ομάδα χούλιγκανς ντυμένους στα μαύρα να κάνουν... γυαλιά καρφιά μαγαζί. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες ήταν οπαδοί της τοπικής Λέχια. 

Διαβάστε όλες τις αθλητικές ειδήσεις και δείτε τα τελευταία αθλητικά highlights 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top