ΑΕΚ: Πρώτη επιλογή ο Ρεμπρόφ - Κεδίζει πόντους ο Μιλόγεβιτς

Πιθανή η επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο

Βλάνταν Μιλόγεβιτς/ Eurokinissi

Ρεπόρτερ της Ένωσης ανέλυσε τα δεδομένα για τον επόμενο προπονητή της ομάδας, ενώ μίλησε και για τον Σέρχιο Αραούχο, εξηγώντας με ποιον τεχνικό από τους δύο είναι πιο πιθανό να επιστρέψει και ο ίδιος στους Κιτρινόμαυρους. 

Η ΑΕΚ ελπίζει να κλείσει μέσα στην εβδομάδα προπονητή με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ πρώτη επιλογή, αλλά την υποψηφιότητα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς να κερδίζει πόντους, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. 

«Η πρώτη επιλογή ήταν ο Λουτσέσκου, για διάφορους λόγους δεν έγινε και μετά υπήρχε μια λίστα υποψηφίων. Πρώτος στόχος είναι ο Ρεμπρόφ, αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ούτε το θέμα της Φερεντσβάρος. Αν δεν του έκανε το ελληνικό πρωτάθλημα θα το είχε ξεκόψει από την αρχή. Η πιο χειροπιαστή πρόταση είναι της ΑΕΚ, αλλά υπάρχουν και τα Εμιράτα και η εθνική Ουκρανίας. Είναι γύρω στο 1 εκατ. ευρώ και με κάποια μπόνους η βελτιωμένη πρόταση που του έγινε την Παρασκευή. Δεν έχει βάλει προθεσμία η ΑΕΚ, αλλά πιέζει γιατί δεν μπορεί να κυλήσει και απεριόριστος χρόνος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Κετσετζόγλου. 

Διαβάστε περισσότερα για τα δεδομένα επιλογής προπονητή στην ΑΕΚ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top