Ντουντουνάκη: Το «χρυσό κορίτσι» μίλησε στο Star για όλα

Η 25χρονη Κρητικοπούλα που είναι άριστη και στη δικηγορία

Η 25χρονη Κρητικοπούλα Άννα Ντουντουνάκη, έγινε η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης. 

Χάλκινη η Πλατανιώτη στη Βουδαπέστη

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω, δε το περίμενα σίγουρα. Ίσως ήταν γραφτό να συμβεί ως ανταμοιβή στην μεγάλη προσπάθεια που είχαμε κάνει τα δύο τελευταία χρόνια. Δεν μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο από αυτό» δήλωσε στο Star και τον Θοδωρή Σούκα η πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κολύμβηση.

Άννα Ντουντουνάκη

H πρωταθλήτρια κολύμβησης Άννα Ντουντουνάκη 

Η 25χρονη αντλεί τη δύναμη της τρώγοντας... ασταμάτητα γαμοπίλαφο.

«Τρία θα τα έτρωγα σίγουρα. Τρώω πολύ γενικότερα. Είναι αλήθεια ότι το φαΐ στην Κρήτη είναι πολύ καλό» ανέφερε το «χρυσό κορίτσι». 

Η ίδια αποκάλυψε πως οι γονείς της τη στηρίζουν σε κάθε της βήμα.

«Η μαμά μου μου στέλνει τάπερ όλο τον χρόνο όπου κι αν βρίσκομαι και οι δύο μου γονείς με φροντίζουν, πάντα ήταν δίπλα μου» τόνισε το «χρυσό κορίτσι» της κολύμβησης. 

Η αυτοπεποίθηση της πηγάζει από το μεταπτυχιακό στη νομική, στην οποία αρίστευσε.

«Όταν σταματήσω κάποια στιγμή με το κολύμπι, θέλω να ασχοληθώ με την δικηγορία. Η μαμά μου πάντα επέμενε να μην αφήνω το διάβασμα. Δεν ξέρω αν χαίρεται περισσότερο όταν παίρνω πτυχια ή οταν παίρνω μετάλλια» παραδέχτηκε στο Star.  

Επόμενος στόχος η διάκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο το φετινό καλοκαίρι, εκεί που θέλει να τυλίξει τις αντιπάλους της σε μια... δικηγορική κόλλα χαρτί.

Διαβάστε όλες τις αθλητικές ειδήσεις και δείτε τα τελευταία αθλητικά highlights 

Δείτε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top