Ζήτησαν αυτόγραφο από τον Χάαλαντ για φιλανθρωπικό σκοπό

Στόχος του ήταν να βοηθήσει τα παιδιά με αυτισμό

Άγγλος δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο λόγος που ο βοηθός διαιτητή του Μάντσεστερ Σίτι - Ντόρτμουντ ζήτησε αυτόγραφο από τον Έρλινγκ Χάαλαντ στη φυσούνα ήταν στο πλαίσιο προσπάθειας οικονομικής στήριξης παιδιών με αυτισμό.

Η αναμέτρηση στο "Έτιχαντ" το βράδυ της Τρίτης προσέφερε μεγάλες στιγμές στο φίλαθλο κοινό και μετά το πέρας του 90λεπτου. Και αυτό γιατί στο φινάλε της κόντρας της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ντόρτμουντ, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 2-1 με το γκολ του Φιλ Φόντεν στο 90', ο βοηθός του Χάτεγκαν έσπευσε γρήγορα στον Έρλινγκ Χάαλαντ στη φυσούνα και του ζήτησε αυτόγραφο που δεν του αρνήθηε ο Νορβηγός στράικερ.

Έρλινγκ Χάαλαντ: Μετά την Μπαρτσελόνα επαφές και με την Ρεάλ!

Η κίνηση του Οκτάβιαν Σόβρε προκάλεσε αντιδράσεις και μάλιστα ο Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως "ίσως να είναι φαν του Χάαλαντ ο διαιτητής", με το παρασκήνιο ωστόσο πίσω από αυτή την ενέργει να μην αργεί να εμφανιστεί στο... προσκήνιο.

Όπως έκανε γνωστό ο δημοσιογράφος του "Sky Sports", Μπιλ Γκίλμουρ, που μίλησε με ανθρώπους της ρουμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ο λόγος που ζητήθηκε από το αυτόγραφο από τον Χάαλαντ έχει να κάνει με μία αξιέπαινη κίνηση, καθώς θα τεθεί σε δημοπρασία και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν μέσω της υψηλότερος προσφοράς που θα κατατεθεί, θα πάνε για τη στήριξη μίας οργάνωσης που βοηθάει παιδιά με αυτισμό.

Διαβάστε όλες τις αθλητικές ειδήσεις και δείτε τα τελευταία αθλητικά highlights 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top