Μπάγερν-Παρί το κορυφαίο ζευγάρι των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ!

Δείτε όλα τα ζευγάρια

Μπάγερν Παρί

Σπουδαίες αναμετρήσεις έβγαλε όπως αναμενόταν άλλωστε η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Champions League. Το πρώτο ζευγάρι που προέκυψε ήταν αυτό της Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα (προκρίθηκε στα νοκ άουτ πρώτη από τον όμιλο του Ολυμπιακού), με αντίπαλο την Ντόρτμουντ του Ερλινγκ Χάαλαντ. Οι πολίτες είναι οι… τυχεροί της διαδικασίας αφού σε θεωρητικό επίπεδο τους κληρώθηκε ο πιο αδύναμος αντίπαλος από τους επτά.

Χωρίς Νεϊμάρ η Παρί κόντρα στη Μπαρτσελόνα

Στον δεύτερο ημιτελικό η Πόρτο, αντίπαλος του Ολυμπιακού στην φάση των ομίλων, θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι, ενώ το τρίτο ζευγάρι που έβγαλε η κληρωτίδα είναι ίσως και το πιο σπουδαίο, αφού η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου, θα αγωνιστεί με την Παρί σεν Ζερμέν, του Κιλιάν Εμπαπέ, σε μια αναβίωση του περσινού τελικού.

O Παναθηναϊκός κόντρα στη Μπάγερν!

Στο τέταρτο ζευγάρι θα βρεθούν αντίπαλες η Ρεάλ Μαδρίτης και η Λίβερπουλ, οι οποίες είχαν τεθεί αντιμέτωπες και στον τελικό του 2018, με τους Μαδριλένους να επικρατούν με 3-1.

 

 

 

Συνοπτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ

Πόρτο – Τσέλσι

Μπάγερν Μονάχου – Παρί σεν Ζερμέν

Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ

Οι αγώνες της προημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν στις 6 & 7 Απριλίου και στις 13 & 14 Απριλίου.

Στην ημιτελική φάση ο νικητής τους ζευγαριού Μπάγερν – Πόρτο θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι  Σίτι – Ντόρτμουντ και ο νικητής του ζευγαριού Ρεάλ – Λίβερπουλ θα βρει στο δρόμο του την ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο από το ζευγάρι Πόρτο – Τσέλσι. Οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 27 & 28 Απριλίου και στις 4 & 5 Μαΐου.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top