H 20η «στροφή» της superleague

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 5-0

superleague

Με τον αγώνα του Απόλλωνα Σμύρνης κόντρα στον Ολυμπιακό που βρίσκεται σε εξέλιξη πέφτει απόψε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Σουπερ λιγκ. Στη Ριζούπολη το σκορ ειναι..... Στα ματς που ολοκληρώθηκαν νωρίτερα είχαμε ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 5-0, ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 0-1 και ΟΦΗ-ΑΕΚ 0-2

Στη δεύτερη θεση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς βρίσκεται πλέον η ΑΕΚ μετά τη νίκης με 2-0 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Για την Ενωση το σκορ άνοιξε ο Σάκχοφ δυο λεπτα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ενώ ο Τάνκοβιτς στο 71' διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την ΑΕΚ. 

Με το επιβλητικό 5-0 νίκησε ο ΠΑΟΚ τον Παναιτωλικό στη Τούμπα. Ο δικέφαλος του βορρά πήρε προβάδισμα με τη συμπλήρωση 40 λεπτών αγωνα με σκόρερ τον Μουργκ. Για να ακολουθησουν άλλα τέσσετρα γκολ στο δεύτερο ημιχρόνο. Με την έναρξη ο Σβαμπ έκανε το 2-0, ενώ στο 57 ο Τζόλης ανέβασε τ ο δείκτη του σκορ στο 3-0. Στη συνεχεια ανέλαβε δράση ο Σβιντέρσκι που σκόραρε δυο φορές διαμορφώνοντας το τελικό 5-0 για τον ΠΑΟΚ, που πλέον μοιράζεται τη τρίτη θεση της βαθμολογίας με τον Αρη. 

Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο, που σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, επικράρτησε 1-0 του ΠΑΣ στα Γιάννινα. Το γκολ πυο έδωσε τους τρεις βαθμνούς της νικής στην ομάδα του Περιστερίου πέτυχε στην αρχη του αγώνα ο Αγκάγεφ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top