Ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού στην Πρέμιερ Λιγκ!

Ποια ομάδα έχει πληγεί περισσότερο από την πανδημία;

Premier League

H Premier League μάχεται με νύχια και με δόντια να συνεχιστεί, αλλά ο κορωνοϊός την έχει κλείσει στην εστία της και την σφυροκοπά.  

Πέθανε σε ηλικία 31 ετών πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα

Η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος ανακοίνωσε ότι υπάρχουν 36 κρούσματα κορονοϊού σε παίκτες και μέλη τεχνικών επιτελείων σε τεστ που διενεργήθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Kρούσμα κορωνοϊού στη Φενέρμπαχτσε

Πιο αναλυτικά από τις 4 έως τις 10 Ιανουαρίου υποβλήθηκαν σε έλεγχο για Covid-19 συνολικά 2.593 παίκτες και μέλη τεχνικών επιτελείων ομάδων της Premier League και 36 άτομα βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, νούμερο που είναι το υψηλότερο από την έναρξη της σεζόν.

Η ομάδα που έχει πληγεί περισσότερο από την πανδημία είναι η Άστον Βίλα με 14 επιβεβαιωμένα κρούσματα, γεγονός που οδήγησε μάλιστα στην αναβολή της αναμέτρησής με την Τότεναμ.

Ο αγωνας είχε αρχικά προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Μπέρμιγχαμ το βράδυ της Τετάρτης (13/1), με την Άστον Βίλα να ζητάει αναβολή (παρατάχτηκε την περασμένη Παρασκευή με παίκτες από την Κ19 και την Κ23 στο ματς Κυπέλλου Αγγλίας με την Λίβερπουλ) και στη θέση του να μπαίνει το Τότεναμ - Φούλαμ που θα γίνει στο Λονδίνο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top