Ποδαρικό στο 2021 έκανε ο Ολυμπιακός: Νίκησε με 3-0 την ΑΕΚ

Πήρε διαφορά από τους αντιπάλους στη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος

Ολυμπιακός ΑΕΚ

Το καλύτερο δυνατό «ποδαρικό» έκανε στο νέο έτος ο Ολυμπιακός, που με δύο γκολ του κορυφαίου σκόρερ των ελληνικών γηπέδων, Γιουσέφ Ελ Αραμπί κι ένα με πέναλτι του Βαλμπουενά νίκησε 3-0 την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής και άρχισε να παίρνει διαφορά από τους αντιπάλους του στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. 

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πια στο +11 από την Ένωση και στο +7 από τον ΠΑΟΚ, που νωρίτερα είχε αφήσει δύο βαθμούς στο «Αλκαζάρ» απέναντι στην ΑΕΛ. Από την πλευρά τους, οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν στις αρχές του β΄ ημιχρόνου να ισοφαρίσουν, είχαν δοκάρι με τον Μάνταλο, αλλά στην επόμενη φάση δέχθηκαν το 2-0 κι έτσι το ντεμπούτο του Μανόλο Χιμένεθ, στην τέταρτη θητεία του στην ΑΕΚ, συνοδεύτηκε με ήττα, για πρώτη φορά σε ντεμπούτο του στην ΑΕΚ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντάνι Μακέλι (Ολλανδία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπρούμα, Μπα, Σεμέδο - Τσιγκρίνσκι, Μάνταλος

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά (89΄ Τιάγκο Σίλβα), Μπρούμα (61΄ Βαλμπουενά), Φορτούνης (70΄ Ραντζέλοβιτς), Βρουσάι (70΄ Μπουχαλάκης), Ελ Αραμπί.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Μπακάκης (46΄ Σβάρνας), Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου, Κρίστισιτς (82΄ Αλμπάνης), Σιμόες, Μάνταλος, Γκαρσία (46΄ Γαλανόπουλος), Λιβάγια (73΄ Τάνκοβιτς), Ανσαριφάρντ (46΄ Ολιβέιρα). 

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top