Τζον Φαντ Σχιπ: «Σε πλήρη εξέλιξη το πλάνο Κατάρ»

Το πλάνα Κατάρ θα λειτουργεί σε υψηλό επίπεδο

Τζον Φαντ Σχιπ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαντ Σχιπ μίλησε για τους επικείμενους αγώνες με την Κύπρο (φιλικό), την Μολδαβία και τη Σλοβενία και ξεκαθάρισε ότι ο στόχος στις δύο επίσημες αναμετρήσεις για το Nations League είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών. Ο Ολλανδός προπονητής τόνισε επίσης ότι το σχέδιο για την δημιουργία μια ανταγωνιστικής ομάδας που θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ είναι σε πλήρη εξέλιξη.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η τρίτη και τελευταία φάση των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας στο Nations League αποτελεί το πλέον σημαντικό μέρος της φετινής αποστολής της, στη διάρκεια του οποίου καλείται να υλοποιήσει τους στόχους που εξαρχής έθεσε στη διοργάνωση.

Προς συνέχιση το πρωτάθλημα της Super League παρά το lockdown

Το “πλάνο Κατάρ”, δηλαδή το σχέδιο δημιουργίας μιας ανταγωνιστικής ομάδας, που θα προσφέρει ελκυστικό ποδόσφαιρο και θα λειτουργεί σε υψηλό επίπεδο, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και θέλουμε να δούμε αφενός βελτίωση στην απόδοση της ομάδας και αφετέρου τις δυνατότητες νέων παικτών. Όλοι οι παίκτες που καλούνται στην ομάδα είναι χρήσιμοι και πρέπει να παρουσιάζονται σε καλή κατάσταση, δεδομένου ότι η ομάδα έχει απαιτητικό πρόγραμμα δίνοντας 3 αγώνες σε διάστημα μίας εβδομάδας.

Ο αγώνας με την Κύπρο θα αποτελέσει την γενική πρόβα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων με Μολδαβία και Σλοβενία, στις οποίες κεντρική προτεραιότητα αποτελεί το νικηφόρο αποτέλεσμα. Συγκεντρωνόμαστε στην ομάδα μας και τη δουλειά μας, είμαστε ευχαριστημένοι που οι παίκτες αφομοιώνουν όλο και περισσότερο βασικά στοιχεία της ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας μας και προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα, ωστόσο αυτή τη φορά θέλω να υπογραμμίσω ότι είναι η ώρα να κάνουμε το βήμα μπροστά και κατά συνέπεια να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειάζονται γι’ αυτό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top