Κριστιάνο Ρονάλντο: «Άναψε φωτιές» το μονόπετρο της Τζορτζίνα!

Θα το πάρει το κορίτσι;

Φούντωσαν ξανά οι φήμες που θέλουν τον Πορτογάλο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο να παντρεύεται με την αγαπημένη του Τζορτζίνα Ροντρίγκες.

Η μελαχρινή καλλονή εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο «βάζοντας φωτιά» στα αγγλικά ταμπλόιντ!  Όλα έγιναν το σαββατοκύριακο που το λαμπερό ζευγάρι χαλάρωσε στην Ιταλική Ριβιέρα .

Η μελαχρινή καλλονή, μπορεί να αποφεύγει να θίξει ευθέως το θέμα του γάμου, αλλά κάνει ό, τι μπορεί για να ανοίξει… η συζήτηση.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η ίδια πυροδοτεί τις φήμες. Πριν από δύο χρόνια στο Μουντιάλ της Μόσχας, είχε πάει στο στάδιο Λουζνικι για να δει τον Κριστιάνο  και κυρίως να τη δουν, να φορά το πολύτιμο αντικείμενο του πόθου!

Ένα άλλο μονόπετρο αξίας 700.000 ευρώ! Τότε ο Κριστιάνο είχε ντριμπλάρει τις φήμες. Τώρα μάλλον τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Εξάλλου η ώρα που θα «κρεμάσει τα παπούτσια» πλησιάζει και όπως είχε αποκαλύψει η ‘’SUN’’, σχεδιάζει την επομένη μέρα 

«O Κριστιάνο Ρονάλντο χτίζει ένα εντυπωσιακό αρχοντικό  7.000.000 ευρώ στην Πορτογαλική Ριβιέρα για να μείνει με την οικογένεια όταν αποσυρθεί» αναφέρει χαρακτηριστικά η ‘’SUN’’.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων σαββατοκύριακου του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top