Στην κορυφή η Ρεάλ Μαδρίτης

Επανεκκίνηση με νίκη

Νικηφόρα πέρασε η Ρεάλ Μαδρίτης από το Σαν Σεμπαστιαν καθώς επικράτησε 2-1 της Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα» και πέρασε στη πρώτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος. 

Στο 50’ ο Βινίσιους κέρδισε πέναλτι και ο Σέρχιο Ράμος το μετέτρεψε σε γκολ. Το 2-0 για τη Ρεαλ έγινε 20 λεπτά αργότερα με τον Καρίμ Μπενζεμά. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 83 με τον Μερίνο. 

Με νίκη επέστρεψε στη Πρέμερ Λιγκ η Τσέλσι, καθώς επιρκάτσηε εκτός εδρας 2-1 της Αστον Βιλα. Στο 43' ο Χάουζ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους.  Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Πούλισιτς στο 60', ενώ δυο λεπτά μετά, ο Ζιρού σκόραρε ξανά για να κάνει την ανατροπή για τους "μπλε". Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ έφτασε τους 51 βαθμούς και την 4η θέση, ενω η Βίλα έμεινε στους 26 και την προτελευταία. 

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στην  εοπανέναρξη του καμπιονάτο η Ίντερ που επιβλήθηκε 2-1 της Σαμπντόρια.  Μόλις στο 10ο λεπτό ο Ρομελου Λουκάκου άνοιξε το σκορ για τους νερατζούρι, ενω στο 33 ο Μαρτίνες ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Οι Γενοβέζοι μείωσαν στο 53 με τον Τόρσμπι. Με τη νίκη της η Ιντερ έφτασε τους 57 βαθμούς, έναντι 63 που έχει η Γιουβέντους και 62 που έχει η Λάτσιο. Η Σαμπντόρια που παρέμεινε στους 26 πόντους.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top