Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό η οικογένεια Γιαννακόπουλου

Υστερα από 33 χρόνια συνεχούς χρηματοδότησης

Μια απόφαση για άλλους αναμενόμενη και για άλλους απρόσμενη έκανε γνωστή σήμερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που ουσιαστικά ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό. Η ΚΑΕ πωλείται, ενώ στον αέρα είναι και ο ερασιτέχνης, αν προχωρήσει το επόμενο βήμα το πρότζεκτ του Βοτανικού, με βάση τις αρχικές συμφωνίες. 

Η οικογένεια Γιαννακοπούλου μετά από 33 χρόνια συνεχούς χρηματοδότησης, με περισσότερα από 450 εκ. ευρώ και αμέτρητους τίτλους αποτελεί παρελθόν για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού, το οποίο πωλείται και προσεχώς και για τον ερασιτέχνη αν δεν ικανοποιηθούν μέχρι τις εκλογές του ομίλου τον επόμενο μήνα από την κυβέρνηση τα αιτήματα που υπάρχουν για τον Βοτανικό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από πέρυσι τέτοια εποχή είχε αφήσει να εννοηθεί ότι η παρουσία της οικογενείας του στην ΚΑΕ είχε ημερομηνία λήξης εφόσον δεν προχωρούσαν συγκείμενες κινήσεις και φαίνεται ότι τελικά το πλήρωμα του χρόνου ήρθε. 

Η ομάδα μπάσκετ είναι πλέον προς πώληση και μέχρι να βρεθεί νέος ιδιοκτήτης, το τμήμα θα συντηρείται αποκλειστικά από τα έσοδα του χωρίς χρηματοδότηση από την οικογένεια Γιαννακοπούλου.

Οι ανακοινώσεις του Δημήτρη Γιαννακοπούλου δημιουργούν νέα δεδομένα σε ολόκληρο τον Παναθηναϊκό και αναμένονται με ενδιαφέρον οι εξελίξεις. 
 
Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top