Χωρίζουν οι δρόμοι Γιώργου Δώνη και Παναθηναϊκού

Θα πάρει αποζημίωση πολλών χιλιάδων ευρώ!

Λίγο πριν την έναρξη των playoffs στις 7 Ιουνίου ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, ενημέρωσε τον προπονητή των Πρασίνων, Γιώργο Δώνη, ότι η συνεργασία τους θα λάβει τέλος στην ολοκλήρωση της σεζόν με επιστολή που έστειλε σπίτι του!

Το ύφος της επιστολής ήταν ευγενικό όπου τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα, σημειώνοντας παράλληλα πως «η συνεργασία τίθεται εν αμφιβόλλω μετά τα όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα».

Είναι πολλά τα λεφτά

Αν ο ΠΑΟ απολύσει τον 50χρονο τεχνικό θα πρέπει να καταβάλλει το 50% του εναπομείναντος συμβολαίου. Αν ο Δώνης αποχωρήσει με δική του θέληση, θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό «ποινής» που αντιστοιχεί ξανά στο 50% του εναπομείναντος συμβολαίου.

Επιπλέον, η πλευρά του προπονητή του Παναθηναϊκού ισχυρίζεται ότι υπάρχει οφειλή 300.000 ευρώ, η οποία έχει συμφωνηθεί να μετακυλήσει ώστε να μην υπάρξει ζήτημα με την αδειοδότηση.

Με δεδομένο πως η αμοιβή του Δώνη για την επόμενη σεζόν είναι 880.00 ευρώ, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να καταβάλλει συνολικά το ποσό των 740.000, αν ο Έλληνας προπονητής ζητήσει να τηρηθούν στο ακέραιο οι όροι του συμβολαίου του,

Προφανώς όλα αυτά θα αποτελέσουν ζητούμενο εργασίας για τους δικηγόρους των δύο πλευρών όταν θα έρθει η ώρα για να βρεθεί η χρυσή τομή για το «διαζύγιο».

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top