Ο Πρίγιοβιτς στηρίζει πληγέντες από την πανδημία στη Βραζιλία

Τι έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram o πρώην άσος του ΠΑΟΚ

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς

Ανθρώπους που «κτυπήθηκαν» από την πανδημία του κορονοϊού στη Βραζιλία στηρίζει ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς. Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ σε ανάρτησή του στο instagram ενημερώνει για την απόφασή του να στηρίξει όλους όσοι έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό.

Μυθική πρόταση από Σαουδάραβες για τον Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ

Διαβάστε την ανάρτηση του Πρίγιοβιτς: 

"Όπως γνωρίζετε, ενεπλάκη σε ένα περιστατικό που αναφέρθηκε στις ειδήσεις στις αρχές Απριλίου. Τώρα, νομίζω πως ήρθε η ώρα, μετά από τόση σιωπή από την πλευρά μου, να ξεκαθαρίσω τι συνέβη. Στις 3 Απριλίου, μετά από την προπόνηση μου, πήγα για φαγητό στο Crown Plaza στο Βελιγράδι. Το λόμπι ήταν ανοιχτό και φυσιολογικά σέρβιρε φαγητό. Υπήρχαν άλλα 18 άτομα, αλλά δεν ήταν μαζί μου. Μόνο δύο φίλοι, που ήταν ήδη εκεί, κάθισαν μαζί μου τηρώντας την απαιτούμενη απόσταση. Σε αντίθεση με τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν στα media, δεν υπήρχαν ούτε αλκοουλούχα ποτά, ούτε πάρτι. Ήμουν εκεί για φαγητό και μάλιστα πριν από τις 17:00. Το πραγματικό πρόβλημα ήταν στον χώρο βρίσκονταν πάνω από πέντε άτομα. Ζητάω συγγνώμη για ότι έγινε, αλλά βρίσκω πολύ σημαντικό να καταθέσω τα πράγματα από τη δική μου οπτική.

Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, αποφάσισα να δώσω την προσωπική μου συνεισφορά για τη μάχη εναντίον του κορωνοΐού, υποστηρίζοντας όσους είναι κοντά μου, όπως τον Δήμο (μαζί με τον αδελφό μου Νεμάνια Μάτιτς), το Κέντρο Υγείας του Πριμπόι και την σωματείο αστυνομικών, αλλά και κάποιους που είναι μακριά από εμένα, όπως την οργάνωση Projeto Karanba στην Βραζιλία. Το Karanba είναι ένα κοινωνικό πρόγραμμα που βοηθάει παιδιά σε υποβαθμισμένες γειτονιές κοντά στο Ρίο ντε Τζανέιρο, μία από τις περιοχές που δυστυχώς έχουν πληγεί περισσότερο από την παρούσα κατάσταση. Θέλω να σας ενθαρρύνω όλους να με συμμετέχετε μαζί μου σε αυτή την καμπάνια για να υποστηρίξουμε αυτή την όμορφη προσπάθεια, η οποία κάνει τόσα πολλά για να βοηθήσει τους ανθρώπους. Τώρα, πιστεύω πως πρέπει όλοι να συνεισφέρουμε και να σταθούμε ο ένας στον άλλον, σε αυτή την παγκόσμια μάχη. Μείνετε δυνατοί και να προσέχετε.

Δικός σας, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς"

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top