Μυθική πρόταση από Σαουδάραβες για τον Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ

25 εκατ. ευρώ στον παίκτη και 10 εκατ. στην ομάδα της Θεσσαλονίκης!

Έτοιμος να πει το «ναι»  στην πρόταση της Αλ Ιτιχάντ, φέρεται είναι ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς. Οι Σαουδάραβες προσφέρουν μυθικό συμβόλαιο στον Σέρβο επιθετικό του ΠΑΟΚ, που όπως φαίνεται θα παραμείνει δύσκολα στην Θεσσαλονίκη.

«Είναι πολλά τα λεφτά Ιβάν», μοιάζει να  μονολογεί ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς από την ώρα που οι Σαουδάραβες έστρωσαν στα πόδια του πακτωλό πετροδόλαρων και φαντάζεται τον εαυτό του από Μέγα Αλέξανδρο, Λόρενς της Αραβίας. 

Ο Σέρβος επιθετικός δεν πήρε μέρος στην χθεσινή προπόνηση καθώς έλαβε διήμερη άδεια και όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, αφού φέρεται να ομολόγησε στους συμπαίκτες του στο δείπνο που παρέθεσε ο Ρασβάν Λουτσέσκου ότι μάλλον θα φύγει. 

Οι Σαουδάραβες της Αλ Ιτιχάντ που απέκτησαν ήδη τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού Μανουέλ Ντα Κόστα και έχουν προπονητή τον Κροάτη Σλάβεν Μπίλιτς, προσφέρουν σύμφωνα με το ρεπορτάζ 5.300.000 ευρώ ετησίως στον υψηλόσωμο επιθετικό για συμβόαλιο 4,5 ετών, σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια περισσότερα τον χρόνο από όσα λαμβάνει από τον ΠΑΟΚ. Για να τον δελεάσουν μάλιστα περαιτέρω να πει το ναι, του προσφέρουν 25.000 ευρώ για κάθε γκολ και 50.000 ευρώ για κάθε νίκη

Αν ο Πρίγιοβιτς δεχθεί την πρόταση από τους Σαουδάραβες, θα βάλει στον λογαριασμό του μέχρι το 2023 σχεδόν 24.000.000 ευρώ, ενώ από τον Δικέφαλο θα λείψουν τα εννιά γκολ που έχει πετύχει ο Σέρβος στο πρωτάθλημα σε 14 αγώνες.  

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ δικαιούται να λάβει 10 εκατ. ευρώ για την πώληση του Πρίγιοβιτς, με βάση τον όρο για “by out” στο συμβόλαιο του παίκτη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να κινείται για τη απόκτηση του Σουηδού  πρώην σέντερ φορ του Παναθηναϊκού Μπεργκ, στην περίπτωση που αποχωρήσει τελικά ο Σέρβος διεθνής από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.           
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top