Ρότζερς: «Δεν μπορούσα να τρέξω ούτε 10 μέτρα»

Ο προπονητής της Λέστερ μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

Μπρένταν Ρότζερς

Δυσκολευόταν ακόμη και να περπατήσει, όπως παραδέχθηκε ο Μπρένταν Ρότζερς, καθώς είχε προσβληθεί από κορωνοϊό τον περασμένο Μάρτιο, αλλά από τότε έχει αποθεραπευθεί πλήρως.

Ο προπονητής της Λέστερ, ο οποίος είναι ο δεύτερος που επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε θετικός στον Covid-19, μετά τον τεχνικό της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, τόνισε ότι εμφάνισε έντονα συμπτώματα και προβλήματα με την αναπνοή του (δύσπνοια), αφόρου αρρώστησε λίγο μετά την διακοπή της Premiere League, λόγω της πανδημίας.

«Δεν μπορούσα να περπατήσω και μου θύμισε όταν είχα ανέβει στο όρος Κιλιμάντζαρο", δήλωσε στο BBC ο Ρότζερς, ο οποίος ανέβηκε στο βουνό της Αφρικής για φιλανθρωπικούς σκοπούς το 2011.

«Είχαμε μια εβδομάδα διακοπή, όταν υποτίθεται πως θα παίζαμε με την Γουότφορντ και στη συνέχεια την επόμενη εβδομάδα, άρχισα να δυσκολεύομαι. Για τρεις εβδομάδες δεν είχα μυρωδιά ή γεύση. Δεν είχα δύναμη, και μια εβδομάδα μετά, η γυναίκα μου ήταν στην ίδια κατάσταση. Υποβληθήκαμε σε τεστ και διαπιστώσαμε ότι και οι δύο ήμασταν θετικοί στον ιό», πρόσθεσε ο άλλοτε τεχνικός των Λίβερπουλ και Σέλτικ.

«Θυμάμαι ότι προσπάθησα να τρέξω για πρώτη φορά και ήταν δύσκολο να πάω έστω 10 μέτρα. Δεν είχα καθόλου όρεξη και ήταν μια περίεργη αίσθηση να τρώω φαγητό χωρίς να γεύομαι ή, να μυρίζω τι ήταν. Με έκανε να εκτιμώ πραγματικά όταν ήμουν υγιής και σε φόρμα», συμπλήρωσε ο 47χρονος προπονητής.

Από τότε που οι παίκτες επέστρεψαν σε περιορισμένες ομαδικές προπονήσεις την περασμένη Τρίτη, έχουν επιβεβαιωθεί 12 θετικά τεστ για τον ιό σε ομάδες της Premier League.

Απομένουν εννέα αγωνιστικές για τη λήξη της περιόδου, με τη σεζόν να επαναρχίζει στις 17 Ιουνίου, με την Λέστερ να είναι στην 3η θέση με 53 βαθμούς, τέσσερις πίσω από την 2η Μάντσεστερ Σίτι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top