Αντετοκούνμπο: Η αφιέρωση στη σύντροφό του για τη Γιορτή της Μητέρας

«Χρόνια Πολλά Βασίλισσά μου!» - Οι φώτο με τον γιο τους

Δείτε στο video τι έκαναν Γιάννης και Μαράια στην καραντίνα

Μία πολύ συγκινητική αφιέρωση έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη σύντροφό του για τη «Γιορτή της Μητέρας».

Ο «Greek Freak» ο οποίος έγινε για πρώτη φορά πατέρας στις αρχές Φεβρουαρίου, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τρυφερές φωτογραφίες με τη Μαράια Ρίντλσπριγκερ και τον γιο τους Λίαμ.

Ο Αντετοκούνμπο ζητά αποζημίωση

Τις εικόνες συνόδευσε με το σχόλιο:

Ευτυχισμένη πρώτη Γιορτή της Μητέρας Βασίλισσά μου! Είσαι ένας σπάνιος άνθρωπος. Ποτέ κανείς δεν θα σε αντικαταστήσει στις καρδιές μας. Σε αγαπάμε, Γιάννης και Λίαμ.

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τις προηγούμενες ημέρες έπεσε θύμα χάκερς οι οποίοι παραβίασαν τους τραπεζικούς του λογαριασμούς αλλά και τους προσωπικούς του στα social media.

Aηδιασμένος και απογοητευμένος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Την επίθεση είχε κάνει γνωστή η σύντροφος του Έλληνα φόργουορντ Μαράια, η οποία στον δικό της λογαριασμό ανέφερε:

«To twitter του Γιάννη, καθώς επίσης τα e mail του, το τηλέφωνό του και οι τραπεζικοί του λογαριασμοί χακαρίστηκαν. Απολογείται για όσα αναφέρθηκαν και θα επιστρέψει το συντομότερο κοντά σας. Όσα έγραψαν οι χάκερ είναι αηδιαστικά».

Ο Έλληνας star του NBA που διαπρέπει στους Μιλγουόκι Μπακς, εμφανίστηκε οργισμένος μετά από το περιστατικό, σχολιάζοντας πως «τα tweets και οι αναρτήσεις ήταν εξαιρετικά απρεπείς και είμαι τόσο απογοητευμένος και αηδιασμένος με όποιον θα μπορούσε να γράψει τέτοια πράγματα», ενημερώνοντας παράλληλα ότι την υπόθεση έχουν αναλάβει οι αρχές. 

Ξεχωριστή αναφορά είχε κάνει ο Αντετοκούνμπο και στην οικογένεια του Κόμπι Μπράιαντ καθώς οι χάκερς δεν δίστασαν να αναρτήσουν υβριστικό tweet για τον αδικοχαμένο σούπερ σταρ του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε μπαμπάς! Η πρώτη φωτογραφία του γιου του

To love story του Γιάννη με τη Μαραϊα

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μαραϊα είναι εδώ και πολλά χρόνια μαζί, χωρίς κανείς από τους δύο να έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής πώς γνωρίστηκαν.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε πως περιμένει τον πελαργό τον περασμένο Οκτώβριο, μέσω μίας φωτογραφίας που η Μαραϊα ανέβασε στο Instagram. Ωστόσο είχαν αποφύγει να αναφέρουν την ημερομηνία γέννησής του παιδιού τους.

Όλο το προηγούμενο διάστημα ο Greek Freak με δηλώσεις του μοιραζόταν τον ενθουσιασμό και τη χαρά του που θα γίνει πατέρας: «Πολλοί λένε ότι είμαι ώριμος για την ηλικία μου, αλλά κάτι τέτοιο σε αλλάζει πολύ. Είμαι ευτυχισμένος. Ανυπομονώ να έρθει στον κόσμο!»

Να σημειωθεί πως η Μαραϊα είναι επίσης λάτρης του μπάσκετ, καθώς εκτός από τον σύντροφό της, μπασκετμπολίστας υπήρξε και ο πατέρας της. Στο Λύκειο είχε πάρει τον τίτλο MVP για τις επιδόσεις της στην ομάδα μπάσκετ.

Η Μαραϊα συνέχισε το αγαπημένο της άθλημα όταν φοιτούσε στο πανεπιστήμιο Rice απ΄όπου πήρε πτυχίο στο Sports Management και την Κοινωνιολογία.

Το ζευγάρι λατρεύει τα ταξίδια, ενώ στο παρελθόν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο την είχε φέρει να γνωρίσει την άλλη του μεγάλη αγάπη, την Ελλάδα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top