Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε μπαμπάς! Η πρώτη φωτογραφία του γιου του

Αποκάλυψε το όνομα που του έδωσε

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς η σύντροφός του, Μαράια Ρίντλσπριγκερ, έφερε στον κόσμο τον Αντετοκούνμπο Junior.

O Greek Freak μοιράστηκε τη χαρά του με τους σχεδόν ένα εκατομμύριο followers του στο Twitter, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με το νέο μέλος της οικογένειας.

Σακίρα και Τζένιφερ Λόπεζ έφεραν μπελάδες στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Έλληνας star του NBA που διαπρέπει στους Μιλγουόκι Μπακς, αποκάλυψε στο Twitter πως ο γιος του θα πάρει το όνομα του πατέρα του, Λίαμ Τσαρλς, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2017.


Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το baby shower λίγο πριν γίνει μπαμπάς! 

To love story του Γιάννη με τη Μαραϊα

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μαραϊα είναι εδώ και πολλά χρόνια μαζί, χωρίς κανείς από τους δύο να έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής πώς γνωρίστηκαν.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε πως περιμένει τον πελαργό τον περασμένο Οκτώβριο, μέσω μίας φωτογραφίας που η Μαραϊα ανέβασε στο Instagram. Ωστόσο είχαν αποφύγει να αναφέρουν την ημερομηνία γέννησής του παιδιού τους.

Αντετοκούνμπο -Ρίντλσπριγκερ: Δημόσια εμφάνιση πριν γίνουν γονείς! 

Όλο το προηγούμενο διάστημα ο Greek Freak με δηλώσεις του μοιραζόταν τον ενθουσιασμό και τη χαρά του που θα γίνει πατέρας: «Πολλοί λένε ότι είμαι ώριμος για την ηλικία μου, αλλά κάτι τέτοιο σε αλλάζει πολύ. Είμαι ευτυχισμένος. Ανυπομονώ να έρθει στον κόσμο!»

Να σημειωθεί πως η Μαραϊα είναι επίσης λάτρης του μπάσκετ, καθώς εκτός από τον σύντροφό της, μπασκετμπολίστας υπήρξε και ο πατέρας της. Στο Λύκειο είχε πάρει τον τίτλο MVP για τις επιδόσεις της στην ομάδα μπάσκετ.

Η Μαραϊα συνέχισε το αγαπημένο της άθλημα όταν φοιτούσε στο πανεπιστήμιο Rice απ΄όπου πήρε πτυχίο στο Sports Management και την Κοινωνιολογία.

Το ζευγάρι λατρεύει τα ταξίδια, ενώ στο παρελθόν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο την είχε φέρει να γνωρίσει την άλλη του μεγάλη αγάπη, την Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top