Τέλος τα πρωταθλήματα μπάσκετ

Δείτε τι αναφέρει επιστολή της ΕΟΚ

διακοπή πρωταθλήματα μπάσκετ-ΕΟΚ

Tην οριστική διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων, Α2, Β & Γ Εθνικής, ανακοίνωσε σημερα η ομοσπονδία μπάσκετ ακολουθώντας το παράδειγμα του ΕΣΑΚΕ που μόνο τυπικά απομένει να κηρύξει την λήξη της σεζόν. Η πανδημία και οι συνέπειές της δεν επέτρεπαν την ολοκλήρωση της αγωνιστικής δραστηριότητας. Όσον αφορά στις κατατάξεις, θα υπάρξει απόφαση προσεχώς, αν και το πιθανότερο είναι να γίνουν αναδιαρθρώσεις όπου απαιτείται.

Αποκάλυψη για τελικό Κυπέλλου Αγγλίας: Πότε προβλέπεται να διεξαχθεί;

Η επιστολή της ΕΟΚ αναφέρει:

Σας γνωρίζουμε ότι με την από 4 Μαΐου 2020 απόφαση του ΔΣ της ΕΟΚ δεν θα συνεχιστεί η διεξαγωγή των πρωταθλημάτων καλαθοσφαίρισης της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, λόγω των προβλημάτων που δημιουργεί η πανδημία του COVID-19 και των σχετικών αποφάσεων και οδηγιών της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής της πολιτείας.

Για την διεξαγωγή της τελικής φάσης των πανελληνίων πρωταθλημάτων θα ζητηθεί η θέση της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής λαμβάνοντας υπόψη του δικαιώματος εισαγωγής των αθλητών/τριών στα ΑΕΙ.

Το ΔΣ θα επιληφθεί του θέματος της βαθμολογικής κατάταξης των ομάδων λαμβάνοντας υπόψη και τις θέσεις και τις προτάσεις των σωματείων.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top