Διπλά τεστ για κορωνοϊό σε όλο το τιμ του Παναθηναϊκού

Πώς θα γίνονται οι προπονήσεις

Παναθηναϊκός

Με συγκεκριμένη σειρά και πάνω απ' όλα με προγραμματισμό θα πραγματοποιηθεί το πλάνο «επιστροφής» των παικτών του Παναθηναϊκού στις προπονήσεις σε μικρά γκρουπ.

Αυγενάκης: Σε τρία στάδια από τις 5/5 η επανεκκίνηση του αθλητισμού  

Όπως γνωστοποίησαν οι «πράσινοι» το πρωί της Παρασκευής, έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την υγεία των ποδοσφαιριστών και των εργαζομένων της ομάδας και τηρώντας πάντα το υγειονομικό πρωτόκολλο, η «πράσινη» ΠΑΕ θα υποβάλλει σε διπλά ιατρικά τεστ όλους τους παίκτες και το επιτελείο της ομάδας προτού ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

Το ίδιο θα συμβεί, επίσης, και με όποιον εργαζόμενο στην ΠΑΕ μπαίνει στο προπονητικό κέντρο, για οποιαδήποτε εργασία (από τον κηπουρό, ως τους φροντιστές κι από το μάγειρα, μέχρι τον οδηγό της ομάδας). Οι δε προπονήσεις των παικτών του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιούνται σε γκρουπ των 8 ατόμων, όπως αποφάσισε το τεχνικό τιμ.

Αποφασίζει η Σούπερ Λίγκα…

Ολοι οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» έχουν ειδοποιηθεί να είναι διαθέσιμοι από Δευτέρα για να ξεκινήσουν τα τεστ και κατόπιν όταν θα γίνουν οι εξετάσεις κι ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

Παράλληλα, έχουν ειδοποιηθεί και οι τέσσερις ξένοι παίκτες της ομάδας (Σένκεφελντ, Μπεκ, Νούνες, Νατζ) να επιστρέψουν από τις πατρίδες τους, για να μπουν σε 14ήμερη καραντίνα και στη συνέχεια (αφού έχουν κάνει και τις απαιτούμενες εξετάσεις) να τεθούν στη διάθεση του προπονητικού τιμ.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top