Αυξήθηκαν τα κρούσματα κατάθλιψης στους ποδοσφαιριστές λόγω καραντίνας!

Ψυχολόγοι θα στηρίζουν τους παίκτες που θα παίζουν σε άδεια γήπεδα

Διπλασιάστηκαν τα κρούσματα κατάθλιψης των ποδοσφαιριστών στην διάρκεια της καραντίνας λόγω κορωνοϊού, ενώ στη Γερμανία οι ομάδες προσλαμβάνουν ψυχολόγους, για να βοηθήσουν τους παίκτες που θα παίζουν σε άδεια γήπεδα.

H ζωή σε καραντίνα, όπως και το ποδόσφαιρο. Οι μέχρι πρότινος θεοί των γηπέδων παροπλισμένοι, άλλοι προσπαθούν με απίθανους τρόπους να σπάσουν την μονοτονία, άλλοι όμως «βασανίζονται» στην καραντίνα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μπενζεμά, που κάθεται στον κήπο του σπιτιού του και όπως λέει ο ίδιος… δεν κάνει τίποτα!

Ο άσος της Ρεάλ μάλλον είναι πιο κοντά στην αλήθεια, καθώς σύμφωνα με επιστημονική έρευνα διπλασιάστηκαν οι ποδοσφαιριστές με κατάθλιψη στην διάρκεια της καραντίνας. 

Ψυχολόγοι στη Γερμανία στηρίζουν τους παίκτες που θα παίζουν σε άδεια γήπεδα 

H επιστροφή κανονικότητα αργεί καθώς τα παιχνίδια θα γίνονται με άδειες εξέδρες. Μια διαφορετική πραγματικότητα για τους «σούπερ σταρς» που έχουν μάθει να ζουν μέσα την αποθέωση.

Οι ομάδες στην Γερμανία προσλαμβάνουν ψυχολόγους για να βοηθήσουν τους παίκτες που θα παίζουν σε αδεείς κερκίδες, αποκαλύπτει η βρετανική Sun και η ψυχική υγεία των ποδοσφαιριστών μπαίνει σε πρώτο πλάνο.

Μάλιστα, οπαδοί της Γκλάντμπαχ γεμίζουν το γήπεδο με ομοιώματα θεατών για να μην δείχνει ψυχρό, ενώ υπάρχουν σκέψεις με την βοήθεια της τεχνολογίας να αντικαταστούν τις ιαχές των θεατών. Το σίγουρο είναι ότι η ζωή αλλάζει εντός κι εκτός γηπέδων.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top