Έτοιμο είναι το πλάνο για την επανέναρξη της Serie A όπως αποκαλύπτει η "Tuttosport" που δημοσιεύει το πρόγραμμα και τον σχεδιασμό στον οποίο έχουν καταλήξει οι διοργανωτές.
Premier League: Αποζημιώσεις στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πιθανότατα οι ομάδες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, το πρώτο δεκαημέρο του Μάη, ενώ θεωρείται απαραίτητο οι ομάδες να έχουν μπροστά τους ένα μήνα για μίνι προετοιμασία, ενόψει των 12 αγωνιστικών που απομένουν ως το φινάλε.
Το πρωτάθλημα αναμένεται λοιπόν να αρχίσει και πάλι 4 Ιουνίου με την πρώτη των έξι αγωνιστικών να ολοκληρώνεται ως τις 21 του ίδιου μήνα, με τα ματς να διεξάγονται κάθε δύο μέρες.
Στη συνέχεια, τα παιχνίδια θα διεξάγονται ανά τρεις μέρες με ημερομονία ολοκλήρωσης της Serie A στις 12 Ιουλίου.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.