Μαρκ Όφερμαρς: «Η UEFA είναι σαν τον Τραμπ»!

Τι ανέφερε ο ποδοσφαιρικός διευθυντής του Άγιαξ

Μαρκ Όφερμαρς

Ευθεία επίθεση στην UEFA για την απόφασή της να ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος με κάθε κόστος, τη στιγμή που πεθαίνουν εκατοντάδες άτομα κάθε μέρα από τον κορωνοϊό, έκανε ο πρώην άσος του ολλανδικού ποδοσφαίρου Μαρκ Όφερμαρς!

Πρόεδρος Μπρέσια: «Τρέλα η επιστροφή στα γήπεδα!»

Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής του Άγιαξ δεν συμφωνεί να τελειώσει πάση θυσία η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος στα μεγάλα πρωταθλήματα, ρίχνοντας τα «βέλη» του και προς την Ομοσπονδία της Ολλανδίας: «Γιατί να πρέπει να σκεφτούμε τόσο πολύ τα χρήματα και όχι την υγεία των συνανθρώπων μας; Ήλπιζα η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ολλανδίας να πάρει ανεξάρτητη απόφαση, αλλά κρύβεται κι εκείνη πίσω από την UEFA».

Ρεάλ: Στο σφυρί 12 παίκτες λόγω κορωνοϊού

«Εμείς στην Ολλανδία δεν έχουμε τόσο μεγάλη εξάρτηση από τα τηλεοπτικά δικαιώματα όπως έχουν στην Αγγλία, την Ιταλία, την Ισπανία και τη Γερμανία. Νομίζω ότι η UEFA πιέζει να συνεχίσουν όλοι με κάθε κόστος. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ολλανδίας και η UEFA μου θυμίζουν τον Τραμπ με αυτά που έλεγε πριν από λίγο καιρό, βάζοντας την οικονομία πάνω από τον κορωνοϊό και την ανθρώπινη ζωή. Εδώ πεθαίνουν 100 άτομα κάθε μέρα. Το πρωτάθλημα έχει πεθάνει, η ζωή είναι πιο σημαντική», ήταν τα λόγια του Μαρκ Όφερμαρς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top