Δύσκολη νίκη για την Άρσεναλ επί της Έβερτον

Ηγέτης ο Φερνάντεζ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Με νίκες συνέχισαν στο αγγλικό πρωτάθλημα Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ στην Ισπανία η Ατλέτικο Μαδρίτης ανέβηκε στη τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Με 3-2 νίκησε η Άρσεναλ την Έβερτον και ετοιμάζεται για τον αγώνα ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά το ματς και άνοιξαν το σκορ στο 1ο λεπτό με ανάποδο ψαλιδάκι του Κάλβερτ-Λιούιν. Οι «κανονιέρηδες» ισοφάρισαν στο 6 με τον Ενκετιά και στο 33 πήραν προβάδισμα με τον Ομπαμεγιάνγκ.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Ριτσάρλισον ισοφάρισε για τα ζαχαρωτά, ενώ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ομπαμεγιάνγκ σκόραρε ξανά και διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για την Άρσεναλ. 

Ηγέτης ο Φερνάντεζ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Με ηγέτη και σκόρερ τον Μπρούνο Φερνάντεζ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 3-0 τη Γουότφορντ και ανέβηκε στην πέμπτη θέση.

Στο 42 ο Φόστερ ανέτρεψε τον Φερνάντεζ και ο Πορτογάλος από το σημείο του πέναλτι με ιδιαιτερο τρόπο έκανε το 1-0. Στο 58 ο Μαρσιάλ πέτυχε το 2-0 με πολύ όμορφο τρόπο, ενώ το τελικό 3-0 έκανε στο 78 ο Μέισον Γκρίνγουντ μετά από πάσα του Φερτνάντεζ. 

Νίκη με ανατροπή

Στη τρίτη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε η Ατλέτικο Μαδρίτης που νίκησε 3-1 τη Βιγιαρεάλ.

Οι φιλοξενούμενοι στο 16 με τον Αλκάθυερ πήραν προβάδισμα, ενώ ο Κορέα με την συμπλήρωση 40 λεπτών αγώνα ισοφάρισε για την Ατλέτικο. Ο Κόκε στο 64’ έκανε το 2-1 και ο Ζοάο Φέλιξ στο 74 σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 για την Ατλέτικο Μαδρίτης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top