Ισπανία: Συνελήφθη πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη για διακίνηση ναρκωτικών

Φέρεται να είχε ηγετική θέση στο κύκλωμα

Σοβαρές κατηγορίες φέρεται να βαραίνουν τον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, Σέρχιο Κόκε, ο οποίος συνελήφθη μαζί με άλλα 20 άτομα, μεταξύ αυτών και ο αδερφός του, από την ισπανική αστυνομία.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Κόκε κατηγορείται ότι είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης και διακίνησης ναρκωτικών, στην οποία  κατείχε ηγετική θέση, γι' αυτό και η επιχείρηση ονομάστηκε «Maskoke».  

Η αστυνομία προχώρησε την Τρίτη στην κατάσχεση ενός τόνου χασίς αλλά και όπλων, τονίζοντας ότι πρόκειται για γιγαντιαία έρευνα της αστυνομίας, η οποία προχώρησε σε συλλήψεις σε Σεβίλλη, Μάλαγα και Γρανάδα.

«Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη σε μια επιχείρηση της Αστυνομίας όπου βρέθηκε ένας τόνος χασίς και όπλα. Στην επιχείρηση της Αστυνομίας συμμετέχουν 150 αστυνομικοί» αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Η σύλληψη του Κόκε έγινε το πρωί της Τρίτης στο σπίτι του στην Εστεπόνα της Ισπανίας. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στη Μάλαγα, τη Μαρσέιγ, τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τους Χιούστο Νταϊνάμο και την Μπλούμινγκ στη Βολιβία.

Στην Ελλάδα, έπαιζε με τη φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης, όπου υπήρξε και αρχηγός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top