Το Keep Running για μια ακόμη χρονιά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Με την υποστήριξη της Nature Valley

Keep Running Nature Valley

Το κορυφαίο αθλητικό και κοινωνικό γεγονός της Ελλάδας, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, μέσα από τις οθόνες μας στο Keep running, την αγαπημένη μας εκπομπή για το δρομικό κίνημα.

O μαραθώνιος της κλασικής διαδρομής συνεχίζει να σπάει όλα τα ρεκόρ και πλέον είναι sold out όλοι οι αγώνες.

Περισσότεροι από 20.000 δρομείς στο Μαραθώνιο Δρόμο, 12.000 στον Αγώνα Δρόμου 10χλμ και άλλοι 20.000 στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ αποτέλεσαν τον βασικό κορμό του αγώνα.

Επίσης περισσότεροι από 8.000 άτομα, παιδιά και αθλητές Special Olympics συμμετείχαν στους μικρότερους αγώνες αλλά και στον τελικό του Run Greece. Συνολικά περισσότεροι από 60.000 δρομείς δημιούργησαν ένα απίστευτο σκηνικό  στους αθηναϊκούς δρόμους.

Για να τρέξουμε, όμως σωστά και με τις απαραίτητες δυνάμεις στον αυθεντικό Μαραθώνιο όπως και σε κάθε αγώνα δρόμου, χρειαζόμαστε καθημερινά συγκεκριμένες ποσότητες πρωτεΐνης. Άλλωστε ένα σνακ πλούσιο σε πρωτεΐνη αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όλους τους δρομείς. Όπως οι μπάρες με δημητριακά και ξηρούς καρπούς που βρίσκουμε στα super και τα Mini market σε διαφορετικές γεύσεις και είναι υποστηρικτές του αυθεντικού μαραθωνίου. Κάθε μπάρα περιέχει 10 γρ πρωτεϊνης και είναι γνωστό ότι η πρωτεΐνη συντελεί στη διατήρηση της μυϊκής μάζας και της φυσιολογικής κατάστασης των οστών

Οι μπάρες πρωτεΐνης είναι εξαιρετικό σνακ που έχεις παντού μαζί σου για να ξεκινήσεις δυναμικά τη μέρα σου. Μπορείς, όμως, να την προτιμήσεις για το δεκατιανό σου/ να τη δοκιμάσεις 2-3 ώρες πριν το μεσημεριανό αλλά και αμέσως μετά την προπόνησή σου!

Οι μπάρες πρωτεΐνης μας παροτρύνουν να περνάμε περισσότερο χρόνο έξω στη φύση. 

Κάθε Παρασκευή βράδυ στις 21.00 στο  KEEP RUNNING, στην διαδικτυακή συχνότητα του StarX.gr για περισσότερες λεπτομέρειες και κουβέντα σε ότι αφορά το δρομικό κίνημα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

https://www.starx.gr/show/keep-running/episode/1639

 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top