Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Γκόμες από τάκλινγκ του Σον

Ξέσπασε σε κλάματα ο παίκτης της Τότεναμ

Πάγωσε ολόκληρο το γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Premier League ανάμεσα στην Έβερτον και την Τότεναμ, όταν μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Χέουνγκ Μιν Σον, τραυματίστηκε σοβαρά ο παίκτης της Έβερτον, Αντρέ Γκόμες. 

Ο Γκόμες υπέστη κατάγμα στον δεξιό αστράγαλο και θα υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση. 

Ο Σον βλέποντας τον τραυματισμό που προκάλεσε άθελα του στον αντίπαλό του, κατέρρευσε και άρχισε να κλαίει και να κρατά συντετριμμένος το κεφάλι, μη μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί. 

«Θα υποστηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον Αντρέ και την οικογένειά του», δήλωσε ο προπονητής της Έβερτον, Μάρκο Σίλβα στους δημοσιογράφους. 

«Ως ομάδα πρέπει να μείνουμε κοντά του. Είναι σοβαρά τραυματισμένος, αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι ο Αντρέ θα γίνει πιο δυνατός ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος γιατί είναι ένα φανταστικό παιδί, ένας εκπληκτικός επαγγελματίας», πρόσθεσε.

Από την άλλη ο Σον, ο οποίος πήρε κόκκινη κάρτα και αποχώρησε για τα αποδυτήρια, έκλαιγε συνεχώς για το λάθος του και έτρεξε στον Γκόμες για να ζητήσει συγγνώμη και να του ξεκαθαρίσει ότι δεν είχε πρόθεση να τον τραυματίσει. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top