Γκολομέεβ: Έχασε τη μητέρα του στη γέννα και τον πατέρα του από καρκίνο

Η συγκλονιστική ιστορία ζωής του 26χρονου Έλληνα Πρωταθλητή

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ το ψιλόλιγνο παλικάρι που γεννήθηκε πριν από 26 χρόνια στη Βουλγαρία αλλά μεγάλωσε στην Κρήτη έκανε περήφανους τους Έλληνες.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε εκπληκτική κούρσα στα 50 μέτρα ελεύθερο, έφτασε στον τερματισμό μαζί με τον Βραζιλιάνο αντίπαλο του και πανηγύρισε το ασημένιο μετάλλιο. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Great racing at the Mare Nostrum Tour last week. Very happy with my performances, and now focusing my training towards worlds in Gwangju next month. @Speedo #teamspeedogreece #speedogreece #swimming

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristian Gkolomeev (@kristian_gkolomeev) στις

 

Η επιτυχία του γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, αν αναλογιστεί κάποιος πως έγινε μόλις ο δεύτερος Έλληνας κολυμβητής που κερδίζει μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα, 14 χρόνια μετά το χρυσό του Άρη Γρηγοριάδη το 2005 στο Μόντρεαλ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#summer16 #beachlife #greece 🇬🇷⛱☀️🕶

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristian Gkolomeev (@kristian_gkolomeev) στις

 

H τραγική του ιστορία

Μαχητής από κούνια ο Κριστιάν έμαθε από μικρός να παλεύει και να επιβιώνει. Την μητέρα του Κριστίνα δεν τη γνώρισε ποτέ καθώς πέθανε στη γέννα από ιατρικό λάθος. 

Ο πατέρας του Τσβετάν Γκολομέεβ πήρε αμέσως τον μικρό και τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του και μετακόμισε στην Κρήτη αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον. Μαζί με τους μεγαλύτερους Ιβάν και Νίκολα και τον μικρό Κριστιάν εγκαταστάθηκε στο Ηράκλειο όπου ξεκίνησε το δικό του αγώνα για να προσφέρει τα πάντα στα παιδιά του.

 

 

Το δεύτερο χτύπημα της μοίρας

Τον πατέρα του Τσβετάν τον έχασε από καρκίνο όταν ήταν 17 ετών. Η εξέλιξη αυτή τον ανάγκασε να μετακομίσει στον Πειραιά όπου εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό του Εθνικού.Με καθοδηγητή τον προπονητή Άκη Οικονόμου, κέρδισε υποτροφία από το Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα.

Έχοντας κληρονομήσει το γονίδιο του πρωταθλητή αφού και οι δύο γονείς του πρωταγωνιστούσαν στην κολύμβηση δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Στη Νότια Κορέα πέτυχε τη μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας του μέχρι την επόμενη κάνοντας τους γονείς του να χαμογελούν κοιτώντας τον από ψηλά να θριαμβεύει.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recovery mode with my brother, teammate, and now my physiotherapist @mike_kontizas!! Well done brother😉 #recoverymode

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristian Gkolomeev (@kristian_gkolomeev) στις

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top