Αντετοκούνμπο: Στα Σεπόλια για το καθιερωμένο τουρνουά -Τον αποθέωσαν!

Ανακοίνωσαν τη δημιουργία ακαδημίας μπάσκετ για παιδιά

Μια μεγάλη γιορτή έγινε το Σάββατο στα Σεπόλια. Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο πραγματοποίησαν το καθιερωμένο ετήσιο τουρνουά μπάσκετ για καλό σκοπό στη γειτονιά όπου μεγάλωσαν. 

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο ανακοίνωσαν τη δημιουργία ακαδημίας μπάσκετ για παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, η οποία θα λέγεται «Antetokounbros Academy».

Σε συνεργασία με το «Eurohoops» και το Ίδρυμα Ωνάση, η οικογένεια Αντετοκούνμπο θέλει να προσφέρει στην κοινωνία και με αυτόν τον τρόπο και να γίνει το... μέσο για την ελπίδα και τα όνειρα παιδιών που δεν θα μπορούσαν υπό άλλες συνθήκες να κάνουν αυτό που αγαπούν.

Σε πρώτη φάση έχει μαζευτεί το ποσό των 25.000 ευρώ από το event, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις στο συγκεκριμένο κομμάτι. 

Εκεί που ξεκίνησαν όλα, εκεί που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα, πάντα έχοντας στο πλευρό του τα αδέρφια του.

Στο γήπεδο που έκλεβε τις εντυπώσεις πριν κατακτήσει… αμέτρητες κορυφές.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το ανοιχτό γήπεδο, το οποίο θυμίζει NBA! 

Πολλά αμερικανικά δίκτυα καλύπτουν το γεγονός, ενώ στο σημείο βρίσκονται και ονόματα του ελληνικού μπάσκετ, όπως ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Βασίλης Σπανούλης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς και πολλοί ακόμα!

Βασίλης Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε για τον Αντετοκούνμπο: «Είμαστε κι εμείς στη γιορτή του μπάσκετ, δίπλα στον Γιάννη που μας κάνει τόσο υπερήφανους σε όλο τον κόσμο. Το πιο σημαντικό είναι να αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε. Κι εμείς από μικροί το αγαπήσαμε πολύ. Κάναμε πολλές θυσίες και όνειρα. Είμαστε τυχεροί που τα πετύχαμε. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά που ασχολούνται με το μπάσκετ να κυνηγάνε τα όνειρα τους και να δουλεύουν σκληρά».
 

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top