Ο αδικοχαμένος Σάλα δεν ήθελε να πάει στην Κάρντιφ

Το μαρτυρά ηχητικό ντοκουμέντο

Σάλα

Ο θάνατος του Εμιλιάνο Σάλα σε αεροπορικό δυστύχημα συγκλόνισε την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα ενώ η μακάβρια διαμάχη μεταξύ της  τελευταίας ομάδας του, της Ναντ και της  Κάρντιφ που είχε μεταγραφεί αλλά  δεν πρόλαβε να φορέσει την φανέλα της συνεχίζεται. Ο Ουαλικός σύλλογος αρνείται να καταβάλει τα 17 εκ της συμφωνία  καθώς υποστηρίζει ότι η μετακίνηση του δεν είχε ολοκληρωθεί τυπικά.

Την ίδια ωρα Η "Equipe" έφερε στη δημοσιότητα ηχητικό ντοκουμέντο, όπου ο αδικοχαμένος Εμιλιάνο Σάλα αναφέρει πως δεν ήθελε να φύγει από τη Ναντ και να μετακομίσει στην Κάρντιφ, τονίζοντας πως ούτε καν ρωτήθηκε.

"Διαπραγματεύονται για να κερδίσουν περισσότερα χρήματα. Θέλουν να με διώξουν. Αλήθεια είναι καλό συμβόλαιο, αλλά από αθλητικής άποψης δεν είναι ενδιαφέρον για εμένα. Χρησιμοποιούν όλα τα μέσα για να φύγω. Δεν φοβάμαι να φύγω. Πάλεψα σε όλη την καριέρα μου. Το να φύγω και να πάω αλλού να παλέψω, δεν μου προκαλεί φόβο, αλλά λέω ότι ο Μέισα θα πρέπει να βρει κάτι καλύτερο για εμένα μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Είμαι κουρασμένος με ΌΛΟ αυτό, δεν είναι κάτι που θέλω. Θα ήθελα να βρω κάτι ενδιαφέρον, οικονομικά και αγωνιστικά. Αλλά δεν είναι δυνατόν να γίνουν και τα δύο. Δεν θέλω να μιλήσω με τον Κιτά, θέλει να με πουλήσει στην Κάρντιφ και θα πάρει τα λεφτά που θέλει. Δεν με ρώτησε καν. Δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο από τα λεφτά.

Κανείς δεν νοιάζεται για εμένα, για όσα νιώθω και γι' αυτά που πρέπει να αντιμετωπίσω. Είναι σκληρό, πολύ σκληρό, διότι αντιλαμβάνομαι ότι δεν υπάρχει πολύς κόσμος που μπαίνει στη δική μου θέση".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top